Horanský vyhral ďalší turnaj. Využil som sebavedomie, hovorí

Filip Horanský v roku 2011.
Filip Horanský v roku 2011. (Autor: SITA)
SITA|21. júl 2014 o 12:55

Filip Horanský dúfa, že dva triumfy na turnajoch ITF Futures budú preňho dobrým odrazovým mostíkom na challengerové turnaje.

BRATISLAVA. Slovenský tenista Filip Horanský získal za dva týždne rovnaký počet titulov kategórie ITF Futures v Rumunsku.

Do Nemecka na bundesligu klubových družstiev si na sklonku ostatného pracovného týždňa "na otočku" neodskočil, hoci zápis zo stretnutia na webe DTB to stále tvrdí.

Veľmi sa teší

"Chyba sa stala priamo v Düsseldorfe, vymenili meno Joja Kovalíka za moje. Už som o tom dal vedieť nášmu kapitánovi," vysvetlil pre agentúru SITA 21-ročný piešťanský rodák Horanský.

Niekdajší tretí hráč juniorského tzv. kombinovaného svetového rebríčka Horanský prešiel minulý týždeň "pavúkom" bez odovzdania čo i len setu:

"Som veľmi rád, že po prvom titule hneď prišiel aj druhý. Využil som sebavedomie z prvého turnaja, ktoré mi veľakrát nahradilo aj chýbajúce sily. Predsa len - odohrať 10 zápasov za 14 dní nie je jednoduché."

"Keď je však tá správna vlna, často to ide akoby samo. Veľmi sa teším z týchto dvoch týždňov a dúfam, že je to len odrazový mostík na challengerové turnaje."

Bol to skôr boj

Horanský v nedeľňajšom finále v Curtea de Arges premohol domáceho Dragosa Dimu dvakrát 6:4:

"Pre mňa to bolo náročné, pretože som v sobotu odohral dva zápasy, ale stále som si v duchu hovoril, že ide o finále, a tak sa nemám na čo šetriť."

"Z mojej strany nebol ten zápas herne príliš kvalitný. Bol to skôr boj o každú loptu. O to viac si cením víťazstvo."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Horanský vyhral ďalší turnaj. Využil som sebavedomie, hovorí