Skvelý Mešár prvou hviezdou. Pri výhre nad Petrovským trikrát bodoval

Filip Mešár so spoluhráčmi z Kitchener Rangers.
Filip Mešár so spoluhráčmi z Kitchener Rangers. (Autor: Twitter Kitchener Rangers)
Oh my Hockey|11. mar 2023 o 07:15

Mešár si upravil bodový priemer na bod na zápas.

KITCHENER. Dôležité víťazstvo si pripísali Kitchener Rangers na domácom ľade proti Owen Sound Attack. Vďaka výhre 8:3 si zaistili postup do play off v juniorskej lige.

Ústrednou postavou stretnutia bol slovenský forvard Filip Mešár. Prihrával na tri góly - najprv Rekhopfovi v 10. minúte na 1:1, potom Arcurimu, keď v presilovke v 21. minúte zvýšil na 3:1, a neskôr aj Pinellimu pri úprave skóre na 7:2.

Vďaka trom asistenciám dostal hodnosť prvej hviezdy zápasu. Raz vystrelil na bránku.

VIDEO: Zostrih zo zápasu Kitchener - Owen Sound

Rangers majú silný záver základnej časti. Toto víťazstvo bolo už ich šieste v rade, pričom počas tejto série inkasovali len deväť gólov.

Mešár má po 45 zápasoch rovnaký počet bodov za 16 gólov a 29 asistencií. Aspoň tri body v zápase zaznamenal naposledy presne pred mesiacom.

Opačný trend majú výsledky Owen Sound Attack. Tí sa po tejto prehre prepadli na ôsmu priečku práve za Kitchener. Padli vo štvrtom zápase po sebe.

Petrovskému sa v druhom útoku v dnešnom súboji nepodarilo bodovať, ale zapísal si plusový bod a vyhral 9 zo 14 vhadzovaní. V sezóne má rovnaký počet bodov ako Mešár, avšak potreboval na to až 54 stretnutí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»Skvelý Mešár prvou hviezdou. Pri výhre nad Petrovským trikrát bodoval