V Dubnici sa vyše hodiny nehralo, domáci si vynútili siedmy duel

Hokejisti HK Spartak Dubnica - ilustračná fotografia.
Hokejisti HK Spartak Dubnica - ilustračná fotografia. (Autor: Facebook HK Spartak Dubnica)
Sportnet|18. mar 2022 o 21:38

Problémom bola diera v ľadovej ploche.

Slovenská hokejová liga - štvrťfinále play off:

Dubnica - Martin 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

Góly: 29. Beták (Ondruš, Tábi), 34. Mir. Kristín (Beták, Tyčinski), 59. Trška (Ďuriš).

Rozhodovali: Konc ml., Orolin - Šoltés, Kacej, vylúčení na 2 min: 8:8, L. Tábi 5 min. + DKZ za pästný súboj - M. Pacalaj 5 min. + DKZ za pästný súboj, M. Dírer DKZ za nešportové správanie, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, 1238 divákov

/stav série: 3:3/

DUBNICA. Hráči Dubnice zvíťazili v piatkovom zápase play off Slovenskej hokejovej ligy nad Martinom 3:0. Vďaka tomu vyrovnali stav série na 3:3 na zápasy a o postupujúcom tak rozhodne až nedeľňajšie vzájomné stretnutie.

Dubnica si predĺžila sezónu vďaka výbornému brankárovi Matejovi Kristínovi, ktorý ani raz neinkasoval. Celkovo si pripísal až 43 úspešných zákrokov.

Na Považí padli góly až v druhej tretine. Najskôr v 29. minúte skóroval Šimon Beták a o päť minút neskôr využil presilovú hru Miroslav Kristín. V závere ešte prikrášlil víťazstvo domáceho tímu Dominik Trška.

Zápas sa poriadne natiahol, pretože v polovici tretej tretiny museli usporiadatelia zaceliť dieru v ľadovej ploche. Nehralo sa viac ako hodinu, ale napokon sa zápas dohral s úspešným koncom pre Dubnicu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»V Dubnici sa vyše hodiny nehralo, domáci si vynútili siedmy duel