Lopušanová sa vrátila do hry, no Slovenky dostali poriadny debakel

Nela Lopušanová.
Nela Lopušanová. (Autor: IIHF)
TASR|10. feb 2023 o 19:00

Japonky strelili v zápase až desať gólov.

Turnaj piatich krajín v Budapešti

Slovensko - Japonsko 0:10 (0:1, 0:6, 0:3)

Góly: 20. Miurová (Toková, Ukitová), 22. Hosojamadová (Koikeová, Šigová), 24. Ukitová (Miurová, Toková), 27. Toková, 28. Ukitová (Toková), 34. Jamašitová (Itová, Koikeová), 39. Ukitová (Toková, Hitosatová), 43. Ukitová (Toková, Miurová), 51. Itová (Miurová), 59. Norová.

Vylúčené: 5:4 na 2 min, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, strely na bránku: 27:51, 34 divákov.

Zostava SR: Debnárová - A. Šulíková, L. Šuliková, Fortunová, Leskovjanská, Vysokajová, Drábeková, Gálisová - L. Halušková, Kúbeková, Lopušanová - Dobiašová, Ištocyová, Nemčeková - Beňáková, Korenková, E. Tóthová - R. Halušková, Matejková, Šimnová

BUDAPEŠŤ. Slovenská ženská hokejová reprezentácia neuspela v záverečnom zápase na Turnaji piatich krajín. V Budapešti odohrala štvrtý duel v priebehu štyroch dní a podľahla favorizovaným Japonkám vysoko 0:10.

Na výkone slovenských hokejistiek bolo badať únavu z nahusteného programu. Ukázalo sa to najmä v druhej tretine, v ktorom inkasovali až šesť gólov.

Po tom, ako Nela Lopušanová vynechala zápas s Francúzskom, sa 14-ročná hráčka vrátila do hry, ale rovnako ako všetky jej spoluhráčky nebodovala.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Lopušanová sa vrátila do hry, no Slovenky dostali poriadny debakel