HOKEJ: Ružička sa víťazným gólom postaral o rekord Phantoms

SITA|29. okt 2007 o 11:54

PHILADELPHIA 29. októbra (SITA) - Slovenský hokejový útočník Štefan Ružička sa víťazným gólom v tretej tretine zápasu proti Norfolk Admirals v zostave so Slovákom Vladimírom Mihálikom postaral o vytvorenie ...

PHILADELPHIA 29. októbra (SITA) - Slovenský hokejový útočník Štefan Ružička sa víťazným gólom v tretej tretine zápasu proti Norfolk Admirals v zostave so Slovákom Vladimírom Mihálikom postaral o vytvorenie nového rekordu Philadelphia Phantoms v kanadsko-americkej American Hockey League (AHL). Nitriansky rodák svojím štvrtým gólom v sezóne zariadil už ôsme víťazstvo z deviatich duelov, čo je najlepší štart v histórii klubu. So ziskom šestnástich bodov zároveň figurujú na čele celej súťaže.

Ružička pôsobí v mužstve "fantómov" už tretí rok, v aktuálnej edícii AHL nastúpil v siedmich zápasoch s bilanciou 4 góly a 5 asistencií. V oboch predchádzajúcich ročníkoch nastrieľal 22-ročný pravý krídelník vo farmárskom tíme Philadelphia Flyers po šestnásť gólov. V NHL odohral za "letcov" spolu 45 duelov, v ktorých si na svoje konto pripísal 13 kanadských bodov za tri presné zásahy a desať gólových prihrávok.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»AHL»HOKEJ: Ružička sa víťazným gólom postaral o rekord Phantoms