Pred MS U20 je v úžasnej forme. Repčík sa opäť stal prvou hviezdou

Peter Repčík v drese Drummondville Voltigeurs.
Peter Repčík v drese Drummondville Voltigeurs. (Autor: X / Drummondville Voltigeurs)
Oh my Hockey|1. dec 2023 o 07:30

K víťazstvu pomohol tromi bodmi.

DRUMMONDVILLE. Hokejisti Drummondville Voltigeurs zdolali v zápase kanadskej juniorskej QMJHL v noci zo štvrtka na piatok Gatineau Olympiques pomerom 6:2.

Kľúčovou postavou pri výhre bol slovenský útočník Peter Repčík. Center druhého útoku skóroval v 13. a 45. minúte a v 50. minúte asistoval Peddleovi, ktorý uzavrel stav zápasu.

Vyhlásili ho za prvú hviezdu zápasu. Pripísal si až štyri plusové body pri dominantnom výkone Voltigeurs, ktorí zvíťazili so streleckou prevahou v pomere 46:24.

Potvrdil vynikajúcu formu pred MS do 20 rokov. V 24 zápasoch sezóny nazbieral už 28 bodov, z toho 16 gólov. Patrí medzi desiatku najlepších strelcov v súťaži a v tíme nedal nik viac gólov ako on.

"Veľmi ťažím z toho, akú chémiu sme si našli so spoluhráčmi. Aj pominulé roky som hral dobre, len niekedy nám chýbalo šťastie v zakončení," povedal o svojej fazóne v nedávnom rozhovore pre Sportnet.

V zápasoch popredných zámorských junioriek nastúpil aj Daniel Jenčko. Pri prehre Youngstownu 2:6 na ľade Muskegonu nebodoval.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»QMJHL»Pred MS U20 je v úžasnej forme. Repčík sa opäť stal prvou hviezdou