Marián Hossa sa rozlúči veľkolepo. Aké mená prídu do Trenčína a kde sledovať zápas?

Marián Hossa sa rozlúči s kariérou na podujatí Goodbye Game 81 v Trenčíne.
Marián Hossa sa rozlúči s kariérou na podujatí Goodbye Game 81 v Trenčíne. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
Sportnet, TASR|17. aug 2023 o 06:00

Tridsaťtri hráčov odohralo v NHL dohromady až 26 414 zápasov. Pozrite si prehľad a informácie o exhibícii Goodbye Game 81.

TRENČÍN. Marián Hossa sa rozlúči s úspešnou kariérou na podujatí Goodbye Game 81, na ktorom sa predstaví množstvo veľkým mien svetového aj slovenského hokeja.

Rozlúčkový zápas bude mať aj atraktívny sprievodný program. Trenčín bude 18. augusta dejiskom atraktívnych súťaží a zábavy, ale predovšetkým skvelej exhibície, ktorá dá definitívnu bodku za kariérou jedného z najúspešnejších útočníkov v slovenskej hokejovej histórii.

Goodbye Game 81 v TV
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Podujatie odštartuje v piatok 18. augusta už od 12.00 h na Mierovom námestí v Trenčíne, kde sa zídu všetci účastníci rozlúčkového zápasu, ktorý odvysiela stanica JOJ Šport.

Nasledovať bude rozdelenie do dvoch tímov a bohatý program pre fanúšikov s viacerými súťažami o skvelé ceny vrátane suvenírov.

Súčasťou programu bude tiež súťaž o posledných 81 vstupeniek. Tí, ktorí sa na rozlúčkovú exhibíciu nedostanú, si budú môcť pozrieť živý prenos priamo na námestí.

Na zápase by sa malo zúčastniť 33 známych hokejových mien, z toho traja brankári a pätnásť korčuliarov na oboch stranách.

Účastníci podujatia Goodbye Game 81.
Účastníci podujatia Goodbye Game 81. (Autor: Instagram marianhossa81)

Hrať budú slovenské legendy ako Zdeno Chára, Peter Bondra, Marián Gáborík, Marcel Hossa, Tomáš Kopecký, Michal Handzuš, Miroslav Šatan, Andrej Sekera, Ľubomír Višňovský či Žigmund Pálffy.

Zo zahraničných mien prisľúbili účasť Nicklas Lidström, Patrick Sharp, Duncan Keith, Jonathan Toews, Tomas Holmström či Henrik Zetterberg.

Všetci dohromady odohrali v NHL 26 414 zápasov, 41-krát sa tešili zo zisku Stanley Cupu, 13-krát z titulu majstra sveta, 10-krát zo zisku Norris Trophy pre najlepšieho obrancu NHL, 4-krát zo zisku Conn Smythe Trophy pre najužitočnejšieho hráča play-off NHL a 9-krát z titulu olympijského šampióna.

Úvodné buly duelu hodia v symbolickom čase 18.18 h. Hrať sa bude klasicky 3x20 minút.

Pozrite si prehľad, TV program a zoznam účastníkov rozlúčky Mariána Hossu s kariérou pod názvom Goodbye Game 81.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Marián Hossa sa rozlúči veľkolepo. Aké mená prídu do Trenčína a kde sledovať zápas?