Slafkovský? Môže patriť k najlepším hráčom v NHL, predpovedá mu kapitán

Juraj Slafkovský.
Fotogaléria (9)
Juraj Slafkovský. (Autor: SEBASTIEN GERVAIS)
Oh my Hockey|16. apr 2024 o 07:29

Suzuki na Slafkovského prezradil, čo ako mladík ešte potrebuje zlepšiť.

MONTREAL. Juraj Slafkovský má pred sebou posledný zápas sezóny 2023/24 v zámorskej NHL. Môže sa dostať na métu 20 gólov, 30 asistencií či 50 bodov.

Jeho druhý ročník ukázal ohromné zlepšenie oproti nováčikovskému. Otázka je, dokedy sa bude zlepšovať a kam vlastne môže dôjsť.

Presnú odpoveď na to nemá nik. Avšak Nick Suzuki ako kapitán a jeho stály spoluhráč v elitnom útoku rozhodne nebol zdržanlivý a veští mu veľmi úspešnú kariéru.

"Myslím si, že je jeho strop poriadne vysoko. S jeho zručnosťami sa môže stať jedným z najlepších krídelníkov v lige. Už to v niekoľkých zápasoch sám ukázal a ako mladíkovi mu zostáva už len zlepšiť konzistentnosť," vyhlásil podľa The Athletic.

Fotogaléria: Juraj Slafkovský strelil v NHL prvý hetrik v kariére

"Ako dozrieva, čelí rôznym ťažkým výzvam, ale asi každý vidí, že má na to, aby bol medzi piatimi najlepšími krídlami v súťaži."

Ak by sa Suzukiho slová splnili, Slafkovský by sa stal hráčom na úrovni súčasných najlepších krídelníkov, ktorými sú Nikita Kučerov, Artemij Panarin, David Pastrňák, Mikko Rantanen, Matthew Tkachuk či William Nylander.

Tabuľka NHL

Východná konferencia:

Západná konferencia:

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Slafkovský? Môže patriť k najlepším hráčom v NHL, predpovedá mu kapitán