Chromiak zažiaril. Odohral prvý dvojgólový zápas v OHL, strelil víťazný gól

Jakub Chromiak v drese Kingstonu Frontenacs.
Jakub Chromiak v drese Kingstonu Frontenacs. (Autor: X / Kingston Frontenacs)
Oh my Hockey|20. feb 2024 o 07:43

Bodovo sa v kanadských juniorkách najviac darilo obrancovi Kmecovi.

KINGSTON. Slovenský hokejový obranca Jakub Chromiak odohral gólovo najúspešnejší zápas v doterajšej kariére v kanadskej juniorskej OHL.

V noci z pondelka na utorok pomohol Kingstonu Frontenacs k výhre nad Barrie Colts 7:4 dvomi gólmi. Stal sa druhou hviezdou duelu.

VIDEO: Dva góly Jakuba Chromiaka

Prvý a zároveň víťazný strelil v 43. minúte, keď si od modrej nakorčuľoval hlbšie do pásma a nechráneného ho našiel spoluhráč Frasca. O 52 sekúnd neskôr pridal gólovú poistku z vrcholu ľavého kruhu.

Darilo sa aj jeho bývalému klubu. Sudbury Wolves uspeli na ľade Guelphu, k výhre 4:1 prispel jedným presným zásahom Dalibor Dvorský.

VIDEO: Gól Dalibora Dvorského proti Guelphu

Bodovo sa však najviac zadarilo obrancovi Kmecovi. Jeho Prince George Cougars zmietli súpera zo Seattlu 8:1 a on sa na tom podieľal tromi asistenciami.

Podobne sa prezentoval Samuel Honzek. Ako kapitán doviedol Vancouver k výhre 6:3 nad Spokane dvomi gólovými prihrávkami.

Po jednej asistencii zaznamenali Ondrej Maruna, ktorého Charlottetown Islanders vyhral nad Acadie-Bathurst Titan 3:2, a Filip Mešár, ktorý prispel k víťazstvu Kitcheneru Rangers 6:2 nad Peterborough Petes.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»Chromiak zažiaril. Odohral prvý dvojgólový zápas v OHL, strelil víťazný gól