Posila, ktorú netreba predstavovať, hovorí manažér. Žilina zlanárila hviezdu Košíc

Hunter Fejes.
Hunter Fejes. (Autor: Peter Jesenský)
TASR|16. aug 2024 o 11:10

Vlci Žilina získali už piateho Kanaďana.

ŽILINA. Americký hokejista Hunter Fejes bude v novej sezóne pôsobiť v extraligovej Žiline. Klub tak rozšíril svoje legionárske rady už o siedmeho hráča.

Tridsaťročný útočník pôsobil uplynulé dve sezóny v konkurenčnom HC Košice, s ktorým získal svoj doteraz jediný titul.

"Huntera netreba príliš predstavovať. Týmto podpisom získavame dôrazného hráča, silného v hre s pukom, ktorý si tlakom do bránky vytvára šance. Práve týmito parametrami zapasuje do skladby a identity tímu," uviedol generálny manažér František Skladaný.

Fejes počas svojej kariéry pôsobil vo viacerých zámorských i európskych ligách. V roku 2012 si ho v drafte do NHL vybral Phoenix Coyotes zo 178. miesta.

"Zdravím vás, fanúšikovia Žiliny. Teším sa na vás, dúfam, že spolu zažijeme v tejto sezóne nezabudnuteľné momenty," uviedol americký krídelník pre klubový web.

V žilinskom kádri sa na legionárskych postoch už nachádzajú Kanaďania - brankár Connor LaCouvée, obranca Miguël Tourigny a útočníci Nick Jones a Jarid Lukosevicius. Okrem nich sú v mužstve český obranca Daniel Kolář i ruský bek Kirill Dyakov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Posila, ktorú netreba predstavovať, hovorí manažér. Žilina zlanárila hviezdu Košíc