Herec Keanu Reeves si splnil detský sen. Podpísal zmluvu s tímom juniorskej OHL

Keanu Reeves podpísal zmluvu s tímom Windsor Spitfires z juniorskej súťaže Ontario Hockey League (OHL)
Keanu Reeves podpísal zmluvu s tímom Windsor Spitfires z juniorskej súťaže Ontario Hockey League (OHL) (Autor: Windsor Spitfires/X)
SITA|24. aug 2024 o 14:32

V mladosti chcel byť brankár.

BRATISLAVA. Zámorská hokejová scéna sa po tradičnej prestávke ešte len rozbieha, ale nasledujúca správa môže byť príjemné osvieženie v horúcom lete.

Známy kanadský herec, režisér a hudobník Keanu Reeves sa vo štvrtok dohodol s tímom Windsor Spitfires z juniorskej súťaže Ontario Hockey League (OHL) na symbolickej jednodňovej profesionálnej zmluve.

Päťdesiatdeväťročný Reeves, ktorý vyrastal v Toronte, sa v tínedžerskom veku pokúšal preraziť ako nádejný brankár, ale pre zranenie to napokon vzdal.

"Spitfires oznámili pridanie Reevesa na svoju súpisku spolu s fotkami, na ktorých herec podpisuje zmluvu a oblieka si nový dres. Klub sa rozhodol nečakanú letnú novinku aj speňažiť a začal predávať jednotlivé časti výstroja podpísané známym hercom. Výťažok pôjde v prospech Kanadskej asociácie duševného zdravia z Windsor-Essexu.

"Je irónia, že Reevesova prvá filmová úloha bolo stvárnenie hokejového brankára vo filme "Youngblood" z roku 1986 o tínedžerovi, ktorý sa pokúšal dostať do NHL. Vo filme si zahrali aj Rob Lowe a Patrick Swayze. Nikdy nie je neskoro splniť si detský sen," napísal oficiálny web NHL.

Keanu Reeves je známy z akčných filmov ako Bod zlomu (1991) a Nebezpečná rýchlosť (1994), ale preslávil sa najmä hlavnou postavou Nea v sci-fi trilógii Matrix (1999 - 2003) .

Reaves sa tiež objavil v niekoľkých dramatických filmoch ako Nebezpečné známosti (1988), Moje súkromné Idaho (1991), Malý Budha (1993) a Dracula (1992). Za svoje herecké výkony získal mnoho ocenení, vrátane hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy.

Ako hudobník desaťročie aktívne pôsobil ako basgitarista v skupinách Dogstar a Becky.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»Herec Keanu Reeves si splnil detský sen. Podpísal zmluvu s tímom juniorskej OHL