Trenčín sa v lige trápi, Radosa s Radivojevičom však majú podporu

Miloš Radosa.
Miloš Radosa. (Autor: TASR)
SITA|29. sep 2022 o 14:50

Dukla je v tabuľke na poslednom mieste.

BRATISLAVA. Hokejisti Dukly Trenčín sú na začiatku novej extraligovej sezóny v náročnej situácii. Z úvodných štyroch duelov nevyťažili ani bod a so skóre 6:20 sú na úplnom dne dvanásťčlennej tabuľky.

Reakciou bolo, že predseda predstavenstva Miloš Radosa aj športový riaditeľ Branko Radivojevič ponúkli svoje posty, ak by taká zmena mohla prispieť k zlepšeniu. Pod hradom Matúša Čáka však takouto cestou kráčať nechcú.

"Akcionári a Dozorná rada HK Dukla Trenčín nepodporili prípadné zmeny na pozíciách predsedu predstavenstva M. Radosu a člena predstavenstva B. Radivojeviča. Sme si vedomí nelichotivej pozície klubu po športovej stránke.

Budeme hľadať alternatívy zmien v riadení klubu s cieľom zapojenia väčšieho počtu odborníkov v jednotlivých oblastiach. Pracujeme na okamžitom posilnení kádra s cieľom zvýšiť kvalitu a produktivitu nášho tímu.

Vedenie klubu oceňuje súdržnosť našich partnerov a sponzorov, ktorí nás aj v tejto veľmi komplikovanej sezóne podporujú, za čo im veľmi pekne ďakujeme. Fanúšikov žiadame o trpezlivosť a podporu," uviedli predstavitelia klubu.

Trenčania sa nemôžu spoľahnúť na domáce prostredie, svoje stretnutia hrávajú len u súperov. Dôvodom je rekonštrukcia Zimného štadióna Pavla Demitru.

"Stojí pred nami veľmi náročná sezóna a sme presvedčení, že po Novom roku vykorčuľujeme na zápasy už aj na domácom ľade," informovalo vedenie klubu.

O prvé body v aktuálnej sezóne sa hokejisti Trenčína najbližšie pokúsia v piatok 30. septembra v súboji na ľade Popradu, v nedeľu cestujú do Košíc.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Trenčín sa v lige trápi, Radosa s Radivojevičom však majú podporu