VIDEO: Útočník Košíc získal Krištáľový puk, fanúšikovia ocenili jeho gól proti Mikulášu

Denis Paršin (vpravo) v drese HC Košice.
Denis Paršin (vpravo) v drese HC Košice. (Autor: TASR)
TASR|16. mar 2023 o 15:04

Ocenený gól padol počas 40. kola Tipos extraligy.

KOŠICE. Šiestym držiteľom ocenenia Krištáľový puk v sezóne 2022/2023 sa stal hokejový útočník HC Košice Denis Paršin.

Svojím hlasovaním o tom rozhodli fanúšikovia, ktorých spomedzi gólových v akcií v mesiaci február najviac zaujala práve Paršinova v stretnutí 40. kola proti Liptovskému Mikulášu.

Paršin si pred gólovou akciou poradil so súperovým obrancom, natlačil sa pred bránku a bekhendom prekonal brankára Patrika Kozela.

VIDEO: Gól Denisa Paršina v čase od 1:40 min

Fanúšikovia uprednostnili presný zásah košického útočníka pred gólmi Sahira Gilla (Nitra), Martina Réwaya (Spišská Nová Ves), Chrisa Langkowa (Zvolen) a Patricka Watlinga (Banská Bystrica).

Paršin je po Tomášovi Záborskom z Popradu, Joakimovi Thelinovi z Trenčína, Matúšovi Paločkovi z Michaloviec, Dávidovi Skokanovi z Popradu a Jakeovi Elmerovi z Nitry šiesty tohtosezónny držiteľ Krištáľového puku.

Zo všetkých mesačných laureátov tohto ocenenia vzíde po sezóne 2022/2023 celkový víťaz, ktorý získa cenu Borisa Sádeckého za najkrajší gól ročníka. Jej premiérový držiteľ za najkrajší gól sezóny 2021/2022 je Dávid Šoltés.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»VIDEO: Útočník Košíc získal Krištáľový puk, fanúšikovia ocenili jeho gól proti Mikulášu