VIDEO: Lopušanová oslavuje ďalší triumf. Vo finále dala dva góly aj premenila nájazd

Nela Lopušanová so spoluhráčkami z Bishop Kearney Selects ako strieborné šampiónky turnaja Stoney Creek Unicersity Showcase.
Nela Lopušanová so spoluhráčkami z Bishop Kearney Selects ako strieborné šampiónky turnaja Stoney Creek Unicersity Showcase.
Sportnet|16. sep 2024 o 08:58

Hokejistky BK Selects hrajú druhý turnaj v novej sezóne.

HAMILTON. Slovenská hokejistka Nela Lopušanová prežíva v drese Bishop Kearney Selects vydarený vstup do novej sezóny.

Po tom, čo s tímom vyhrala úvodný turnaj Labor Day Girls Fest v Pittsburghu, sa z víťazstva teší aj na Stoney Creek University Showcaste v Hamiltone.

Šestnásťročná Slovenska, ktorá v zámorí už druhú sezónu pôsobí v tíme do 19 rokov, bola aj ústrednou postavou strieborného finále (podujatie so 64 účastníkmi malo až štyri vetvy vyraďovacej fázy).

Lopušanová prispela k triumfu BK Selects nad Limoilou 6:5 po samostatných nájazdoch dvoma gólmi aj premeneným pokusom v rozstrele. Rozhodujúci nájazd napokon premenila jej spoluhráčka Bella Fanalová.

VIDEO: Nela Lopušanová a jej tri góly

Hokejistky Bishop Kearney Selects v novej sezóne ešte neprehrali a ťahajú už 12-zápasovu víťaznú sériu.

V Hamiltone vyhrali svoju skupinu, ale v jednom zo zápasom hrali predĺženie, a preto sa dostali do striebornej vyraďovacej fázy. V semifinále zdolali Burglington Barracudas 3:2.

Lopušanová ukončila turnaj s bilanciou 7 bodov za 3 góly a 4 asistencie. Nová posila BK Selects Stryker Zablocká, ktorá s Kanadou získala bronz na MS v hokeji žien do 18 rokov 2024, mala na konte tri góly a tri asistencie.

Lopušanová tak nadviazala na úvodné podujatie, keď dosiahla v šiestich dueloch bilanciu 10 bodov za 6 gólov a 4 asistencie.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»VIDEO: Lopušanová oslavuje ďalší triumf. Vo finále dala dva góly aj premenila nájazd