Hipp prevezme Jihlavu. Cieľom je záchrana v najvyššej súťaži

(Autor: Twitter)
SITA|28. dec 2015 o 10:03

V minulosti pôsobil ako asistent trénera i ako jeden z dvojice hlavných koučov slovenskej reprezentácie. Teraz by mal Michal Hipp viesť tím českej Synot ligy FC Vysočina Jihlava.

JIHLAVA. Futbalový tím FC Vysočina Jihlava druhýkrát v sezóne mení trénera. Od januára by mal momentálne štrnásty mančaft českej Synot ligy prevziať Slovák Michal Hipp (52). Známy je aj z pôsobenia pri slovenskej reprezentácii, kde bol asistentom Vladimíra Weissa.

Prečítajte si tiež:

Pôsobil tiež ako jeden z hlavných trénerov po boku Stanislava Grigu. V Jihlave bude mať jednoznačný cieľ - zachrániť mužstvo v najvyššej súťaži.

mp_futbal_treningsr_pred_lich_02_r3065_res.jpg

Michal Hipp (druhý sprava) pôsobil aj pri slovenskej reprezentácii. FOTO - SITA.

"Nehnevajte sa, nemôžem sa k tomu vyjadriť. Taká je dohoda,“ reagoval Hipp pre český Sport. Podľa tohto zdroja je jeho angažmán hotovou vecou.

Asistenta by mu mal robiť Roman Kučera, doterajší tréner Milan Bokša sa vráti do manažérskej pozície. "Pokiaľ nie je všetko dotiahnuté a podpísané, nechcem sa o tom baviť. Je možné, že príde nový tréner,“ uviedol šéf FC Vysočina František Vaculík na serveri isport.blesk.cz.

_dsc3115_r8818_res.jpg

Michal Hipp (s číslom 5) si v máji zahral v zápase bývalých hráčov Česka a Slovenska proti legendám Premier League. FOTO - SITA.

Hipp je pripravený podpísať zmluvu už v najbližších dňoch a s tímom začať zimnú prípravu. "Nemám problém sa k tomu vyjadriť, ale dohodli sme sa, že prvý bude informovať športový riaditeľ," dodal Hipp.

Zatiaľ naposledy pôsobil na Slovensku v druholigovej Nitre.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hipp prevezme Jihlavu. Cieľom je záchrana v najvyššej súťaži