Hinkel tvrdí, že tréner Löw jeho výkony ignoruje

SITA|22. jún 2007 o 17:29

BERLÍN 22. júna (SITA, AFP) - Nemecký obranca futbalového klubu FC Sevilla Andreas Hinkel tvrdí, že tréner národného tímu Joachim Löw jeho výkony v drese španielskeho prvoligistu ignoruje. Dvadsaťpäťročný ...

BERLÍN 22. júna (SITA, AFP) - Nemecký obranca futbalového klubu FC Sevilla Andreas Hinkel tvrdí, že tréner národného tímu Joachim Löw jeho výkony v drese španielskeho prvoligistu ignoruje. Dvadsaťpäťročný hráč, ktorý minulú sezónu so Sevillou vyhral Pohár UEFA, povedal v rozhovore pre nemecký denník Bild, že odvtedy čo sa mu neušla nominácia na majstrovstvá sveta minulý rok, sa s trénerom Löwom nerozprával a cíti sa byť z jeho strany ignorovaný. "Samozrejme, že som z Löwa sklamaný," povedal 17-násobný reprezentant Hinkel. "Posledný telefonát, ktorý som mal z Nemeckej futbalovej asociácie bol pred majstrovstvami sveta, kedy mi povedali, že ma nevybrali."

Hinkel v národnom drese debutoval v roku 2003, posledný zápas odohral v septembri 2005 na Tehelnom poli pri prehre Nemecka so Slovenskom 0:2. Hinkel tvrdí, že nemeckí tréneri ho nevideli hrať v dostatočnom počte zápasov. "Problémom nemôže byť to, že hrám v Španielsku. Výkony nemeckého internacionála hrajúceho v len pár kilometrov vzdialenom Betise pravidelne pozorujú."


Nachádzate sa tu:
Domov