Hingisová v máji do Prahy, zahrá si exhibíciu

SITA|16. nov 2010 o 15:34

Bývalá svetová tenisová jednotka Martina Hingisová si v máji budúceho roku zahrá v Prahe exhibíciu. Tridsaťročná rodáčka z Košíc si na Štvanici v súboji generácií zmeria sily s talentovanými sestrami Plíškovými, z ktorých každá si v tomto roku pripísala j

PRAHA. eden grandslamový juniorský triumf. Obe momentálne štartujú na bratislavskom turnaji ITF Ritro Slovak Open.

Päťnásobná singlová šampiónka z úrovne "veľkej štvorky" Hingisová sa rozlúčila s veľkým tenisom pred troma rokmi po kokaínovej afére, aktuálne sa venuje parkúrovému jazdeniu. "Chystáme kombinovanú dvojhru, Kristýna a Karolína Plíškové sa budú striedať po dvoch gemoch," cituje portál iDnes.cz hlavného organizátora Vladimíra Houdka. V rámci exhibície sa budú konať aj zápasy v miešanej štvorhre. Okrem Hingisovej sa predstaví aj Daniela Bedáňová, kedysi veľký talent českého tenisu.

Účasť Hingisovej má podporiť nový koncept pražského ženského turnaja Prague Open, ktorý už nebude patriť na okruh WTA. Pôjde "len" o podujatie kategórie ITF s dotáciou 50 000 USD, ale súbežne s týmto turnajom budú hrať v Prahe pod hlavičkou Strabag Prague Open 2011 aj muži na challengeri s dotáciou 100 000 USD. Hrať sa bude na antuke 2. - 8. mája 2011.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hingisová v máji do Prahy, zahrá si exhibíciu