Hingisová sa odhlásila z turnaja WTA Tour v Ríme

SITA|11. máj 2007 o 14:00

RÍM 11. mája (SITA, AP) - Po Ruske Marii Šarapovovej, ktorú zastavili problémy s pravým ramenom (nahradí ju Estónka Kaia Kanepiová), sa z budúcotýždňového turnaja WTA Tour Internazionali BNL d´Italia ...

RÍM 11. mája (SITA, AP) - Po Ruske Marii Šarapovovej, ktorú zastavili problémy s pravým ramenom (nahradí ju Estónka Kaia Kanepiová), sa z budúcotýždňového turnaja WTA Tour Internazionali BNL d´Italia (Tier I, dotácia 1,34 milióna USD, antuka vonku) v Ríme odhlásila zo zdravotných dôvodov aj švajčiarska tenistka Martina Hingisová. Namiesto nej sa do "pavúka" dostane Ruska Vasilisa Bardinová. Obhajkyňa trofeje z talianskeho hlavného mesta aj vinou zranenia chrbta prehrala vo štvrtkovom stretnutí osemfinále na turnaji v Berlíne s krajankou Patty Schnyderovou 4:6, 0:6. Dvadsaťšesťročná košická rodáčka predtým naposledy účinkovala začiatkom apríla na podujatí v Miami a následne stornovala svoju účasť na zelenej antuke v Charlestone i Amelia Islande pre bolesti v ľavom boku.

Do "večného mesta" nesmeruje ani Belgičanka Justine Heninová, takže prvou nasadenou by sa mala stať Francúzka Amélie Mauresmová, ktorá je dvojnásobnou držiteľkou trofeje (2004, 2005) a celkovo päťnásobnou finalistkou. Vlani absentovala. K 10. máju bola desiatkou medzi uchádzačkami Slovenka Daniela Hantuchová.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hingisová sa odhlásila z turnaja WTA Tour v Ríme