Hingisová bola po 8 rokoch u lekára, s dvojhrami je koniec

Hingisová (v strede) síce vo fedcupovom stretnutí proti Poľsku nevybojovala body pre svoj tím, no Švajčiarky aj tak napokon triumfovali.
Hingisová (v strede) síce vo fedcupovom stretnutí proti Poľsku nevybojovala body pre svoj tím, no Švajčiarky aj tak napokon triumfovali. (Autor: TASR/AP)
SITA|29. apr 2015 o 12:15

Bývalá svetová jednotka sa chce venovať už len výlučne štvorhrám.

BRATISLAVA. Švajčiarska tenistka Martina Hingisová sa už pozviechala po vypätí z fedcupového asociačného termínu i následného letmého vystúpenia v Stuttgarte.

Skonštatovala, že nečakané štarty vo dvojhre boli len poučnou epizódou.

"Konečne takmer úplne zotavená. Prvý deň nazad v sedle aj na tenisovom kurte. Predchádzajúce dni som strávila v spoločnosti môjho lekára, ktorého som nepotrebovala osem rokov. Tie dvojhry boli dobrodružstvom a som rada, že znova to bude už len o štvorhrách! Moje telo nemôže nadšenejšie súhlasiť," uviedla 34-ročná košická rodáčka prostredníctvom mikroblogovacej služby Who Say.

Niekdajšia jednotka singlového svetového rebríčka Hingisová prehrala 18. a 19. apríla so sestrami Agnieszkou aj Urszulou Radwanskými v Zielonej Góre v rámci stretnutia Poľsko - Švajčiarsko v play-off o svetovú skupinu Fed Cupu 2016, hostky však napokon triumfovali 3:2.

Hingisová potom utrpela prvú prehru v debli po boku Indky Sanie Mirzovej. Vo dvojhre sa Hingisová predstavila po takmer ôsmich rokoch.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hingisová bola po 8 rokoch u lekára, s dvojhrami je koniec