Hantuchová bude obhajovať titul v Pattayi

SITA|9. jan 2012 o 11:21

Na podujatie v Thajsku sa prihlásila aj Dominika Cibulková, ktorá je predbežnou dvojkou na zozname adeptiek za Ruskou Verou Zvonarevovou.

PATTAYA. Slovenská tenistka Daniela Hantuchová bude 6. - 12. februára obhajovať svoj vlaňajší titul na turnaji WTA PTT Pattaya Open s dotáciou 220 000 USD a štatútom International na tvrdom povrchu v Pattayi.

Predbežnú informáciu z konca decembra už aj oficiálne potvrdili organizátori prezentačnou tlačovou správou a rovnako Tenisová asociácia žien (WTA) v sekcii kalendárov jednotlivých hráčok.

V predmetnom týždni majú tenistky k dispozícii aj halový turnaj kategórie Premier v Paríži. Ide o obdobie hneď po prvom "asociačnom" termíne. Slovenky sa 4. - 5. februára na tvrdom povrchu v Sibamac aréne NTC v Bratislave predstavia proti Francúzkam v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie reprezentačných družstiev žien.

Turnaj v Pattayi sa koná v areáli Dusit Thani Hotel. Šampiónka si odnesie šek na 30 000 USD a k nemu 280 bodov do renkingu. Hantuchová si vlani v semifinále poradila so spomenutou Zvonarevovou (7:6 /3/, 6:4) a v následnom súboji o titul nedala šancu Talianke Sare Erraniovej (6:0, 6:2).

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Hantuchová bude obhajovať titul v Pattayi