Hamšíka v zime Neapol nikam nepustí, potvrdil J. Vengloš

SITA|14. jan 2008 o 12:30

NEAPOL 14. januára (SITA) - O slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka pôsobiaceho v talianskom prvoligovom SSC Neapol sa v súčasnosti zaujíma niekoľko európskych veľkoklubov. Dvadsaťročný ...

NEAPOL 14. januára (SITA) - O slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka pôsobiaceho v talianskom prvoligovom SSC Neapol sa v súčasnosti zaujíma niekoľko európskych veľkoklubov. Dvadsaťročný stredopoliar je po nedávnom avizovanom záujme FC Chelsea (16 - 20 miliónov britských libier) najnovšie spájaný so španielskym tímom Atlético Madrid, kde by sa odchovanec Jupie Podlavice mal stať náhradou za Portugalčana Manicha uvoľneného na hosťovanie do Interu Miláno. Okrem tejto dvojice mužstiev by Hamšíka radi videli vo svojom drese údajne aj Real Madrid, FC Barcelona, Juventus Turín či práve Inter Miláno.

Generálny riaditeľ SSC Pierpaolo Marino však už dávnejšie vyhlásil, že "celé šialenstvo okolo neho je zbytočné a Marek zostane v Neapole". Túto verziu pre agentúru SITA potvrdil aj licenčný agent Slovenského futbalového zväzu (SFZ) a hráčov manažér Juraj Vengloš: "Neapol ho nechce uvoľniť v tomto zimnom prestupovom období za žiadnu cenu. Každý deň sa objaví nejaký ďalší záujemca o jeho služby a ja sa musím k tomu vyjadrovať, takže treba uviesť všetko na pravú mieru - Hamšík teraz v zime zostáva v Neapole."

Stabilný člen kádra reprezentácie SR prestúpil do aktuálne 8. tímu Serie A koncom júna 2007 za 5,5 milióna libier z druholigovej Brescie, keď s mužstvom zo Stadio San Paolo podpísal päťročnú zmluvu.


Nachádzate sa tu:
Domov