Hamšík: Výhra patrí všetkým Neapolčanom

TASR|28. sep 2011 o 10:43

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík strelil víťazný gól utorňajšieho zápasu 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov.

NEAPOL. Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík strelil víťazný gól utorňajšieho zápasu 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov, v ktorom jeho SSC Neapol zvíťazil doma nad španielskym Villarrealom 2:0. Hviezdna chvíľa dvadsaťštyriročného stredopoliara prišla v 14. minúte, keď sa po centri z pravej strany oprel vnútri šestnástky z voleja do lopty, ktorá skončila v sieti.

"Veľmi sme chceli vyhrať tento zápas. Triumf nad Villarrealom venujeme všetkým Neapolčanom. Zaslúžili si ho. V prvej polhodine sa nám podarilo Španielov zatlačiť na ich polovicu a výsledkom boli dva góly. Potvrdili sme, že sme veľkým tímom, ale musíme zostať nohami pevne na zemi. V skupinovej fáze Lige majstrov nás čakajú ešte štyri stretnutia a ešte ani zďaleka nemáme postup vo vrecku. Teraz už myslíme na ligu a duel s Interom Miláno," povedal Hamšík.

Neapol veľmi dobre vstúpil do nového ročníka LM, po dvoch kolách má na konte štyri body. Lídrom A-skupiny je so šiestimi mníchovský Bayern.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Hamšík: Výhra patrí všetkým Neapolčanom