Hamšík najnovšie spájaný s Celticom a Fiorentinou

SITA|27. apr 2007 o 13:01

BRESCIA 27. apríla (SITA) - Dohady o budúcom pôsobisku slovenského futbalového stredopoliara Mareka Hamšíka neutíchajú, ale aj tie najnovšie, ktoré sa objavili, zrejme patria len do špekulatívnej kategórie ...

BRESCIA 27. apríla (SITA) - Dohady o budúcom pôsobisku slovenského futbalového stredopoliara Mareka Hamšíka neutíchajú, ale aj tie najnovšie, ktoré sa objavili, zrejme patria len do špekulatívnej kategórie zatiaľ bez reálnejšieho základu. V rozpätí niekoľkých hodín priniesol server Tifo najprv informáciu o nahradení Japonca Šunsukeho Nakamuru v Celticu a vzápätí vyrukoval s rozsiahlejším materiálom, v ktorom sa pohráva s možnou budúcnosťou 19-ročného slovenského záložníka Brescie vo Fiorentine. Novou položkou, ktorá vyvstala bez citovania akéhokoľvek zainteresovaného zdroja, je čiastka 7 miliónov eur. Server však zároveň pripomína aj pretrvávajúci záujem európskych veľkoklubov.

Obdivovateľ Pavla Nedvěda koncom marca sám priznal pre Tribal Football detský sen o Manchestri United. Od začiatku tejto sezóny však boli na pretrase aj FC Liverpool, Arsenal FC, v inej vlne správ Chelsea a AC Miláno, spomenutí škótski "katolíci", ale aj FC Barcelona či Šachťor Doneck. Hamšík, ktorý zamieril na Apeninský polostrov už v roku 2004 zo Slovana Bratislava, má zatiaľ za sebou jeden štart v reprezentácii. Debut v A-tíme SR absolvoval 7. februára v španielskom Jereze de la Frontera v prípravnom zápase proti Poľsku (2:2). "Možno tie šumy vznikli z toho, že na zápasoch Brescie sa to hmýri skautmi z rôznych klubov. Na 90 percent to však vidím tak, že jar dohrá za Bresciu," povedal koncom januára hráčov agent Juraj Vengloš.


Nachádzate sa tu:
Domov