Hajdúch do gréckeho tímu Levadiakos

SITA|5. sep 2009 o 12:13

Michal Mertinyák (tlačový hovorca a obchodný manažér MFK Ružomberok): "Môžem potvrdiť, že Ľuboš odchádza. Zmluva o prestupe sa už pomaly finalizuje, doťahujeme posledné detaily"

RUŽOMBEROK. Dlhoročná opora futbalového tímu MFK Ružomberok a brankárska jednotka s reprezentačnými skúsenosťami Ľuboš Hajdúch opúšťa mužstvo, s ktorým sa v roku 2006 radoval zo zisku slovenského titulu a mieri do klubu gréckej najvyššej súťaže FC Levadiakos. Podľa informácií miestnych médií by dvadsaťdeväťročný odchovanec levického futbalu mal podpísať trojročný kontrakt. "Môžem potvrdiť, že Ľuboš odchádza. Zmluva o prestupe sa už pomaly finalizuje, doťahujeme posledné detaily," povedal obchodný manažér a tlačový hovorca Liptákov Michal Mertinyák.

Podmienky prestupu 192 cm vysokého brankára zostanú utajené. "V zmluve bude zakotvené, že finančné okolnosti kontraktu sú internou záležitosťou všetkých zúčastnených strán," dodal funkcionár tímu spod Čebraťa. Manažment MFK s najväčšou pravdepodobnosťou nebude hľadať na tento post náhradu a dieru zacelí z vlastných zdrojov. "Ak by sa na trhu vyskytol zaujímavý hráč, ktorý by bol ochotný posilniť Ružomberok, nebránili by sme sa jeho príchodu. V súčasnosti je to však menej pravdepodobná alternatíva. K dispozícii totiž máme Pavla Penksu a Romana Smiešku. Obidvaja už v prvoligovej rezerve nazbierali cenné skúsenosti a ukázali, že sú dobrí brankári. Samozrejme, sú mladí, a tak sú ich výkony ešte trochu nevyrovnané. Je len na nich, kto si vybojuje miesto medzi žrďami v prvom tíme," uviedol Michal Mertinyák.

Nachádzate sa tu:
Domov