Dôvodom boli neuspokojivé výsledky. Tatran Prešov prepustil trénera

Tréner Radoslav Antl.
Tréner Radoslav Antl. (Autor: TASR)
TASR|20. nov 2022 o 18:54

Bývalý slovenský reprezentant Antl prevzal tím začiatkom tohto roka.

PREŠOV. Radoslav Antl skončil na pozícii trénera hádzanárov Tatrana Prešov.

Vedenie klubu ho odvolalo po sobotňajšom domácom stretnutí českej extraligy, v ktorom Tatran remizoval s Kopřivnicami (35:35).

"Dôvodom odvolania sú neuspokojivé výsledky tímu. Radovi Antlovi týmto ďakujeme za odvedenú prácu pre klub, na ktorého úspechoch sa podieľal ešte za svojej hráčskej kariéry, a preto bude navždy dôležitou súčasťou jeho histórie.

V ďalšej trénerskej kariére mu želáme mnoho úspechov," uviedol pre klubovú stránku generálny manažér Stanislav Pupík, ktorého vedenie klubu poverilo dočasným vedením mužstva do doby nájdenia náhrady za odvolaného trénera.

V prípade, že sa tak nestane v priebehu najbližších hodín, povedie Pupík, ktorý je držiteľ trénerskej A-licencie, tím aj v utorkovom domácom zápase Európskej ligy proti švajčiarskemu majstrovi Kadetten Schauffhausen.

Bývalý slovenský reprezentant Antl prevzal tím začiatkom tohto roka, keď na lavičke vystriedal chorvátskeho trénera Slavka Golužu. S tímom sa na konci uplynulej sezóny tešil zo zisku sedemnásteho slovenského majstrovského titulu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Dôvodom boli neuspokojivé výsledky. Tatran Prešov prepustil trénera