Po debakli sa zlepšili. Slovenky prehrali na turnaji pred MS aj druhý zápas

Reprezentantky Slovenska v hádzanej.
Reprezentantky Slovenska v hádzanej. (Autor: TASR)
Sportnet, TASR|27. nov 2021 o 17:31 (aktualizované 27. nov 2021 o 20:20)

Slovenské reprezentantky ešte po polčase viedli.

Medzinárodný turnaj žien v Madride

Nemecko – Slovensko 32:25 (13:14)

Zostava a góly SR: Oguntoyová, Medveďová, Ivanicjová – Trúnková 3, Dulinová, Popovcová 2, Štefániková 2, R. Bíziková 5, Pócsíková 3, Bujnochová, Szarková, Barbora Lanczová 2, Rebičová 5, Bajčiová 1, Holejová 2, Hudáková, B. Bíziková, Némethová

Rozhodovali: Álvarez Menéndez a Friera Cavada (obaja Šp.)

MADRID. Hádzanárky Slovenska si na medzinárodnom turnaji štyroch krajín v Madride pripísali druhú prehru. V sobotu nestačili na Nemky, ktorým podľahli 25:32.

Pre zverenky trénera Pavla Streichera je turnaj generálkou na nadchádzajúci svetový šampionát v Španielsku. Na podujatí ešte nastúpia v nedeľu proti Poľsku.

MS odštartujú 2. decembra zápasom E-skupiny proti Maďarsku.

V ďalšom sobotňajšom zápase domáce Španielsko zdolalo Poľsko 32:25 (16:14).

Hlas po zápase (zdroj: www.slovakhandball.sk)

Pavol Streicher, tréner SR): "Naším cieľom bolo, aby sme výrazne zlepšili kvalitu našej hry po včerajšom dni, na ktorý by človek najradšej zabudol. Urobili sme kus práce, aby sme si to vydiskutovali a namotivovali sa na ďalší zápas. Myslím si, že 45 minút sme boli viac ako vyrovnaným súperom. Až v závere sa ukázalo, že Nemky majú viac alternatív.

Smerom k MS si musíme tento duel dôkladne zanalyzovať, aby sme boli schopní hrať celých 60 minút. Pri našej postavenej obrane sme hrali dobre, ale najmä v druhom polčase nám však dávali góly po našich chybách a z protiútokov."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Po debakli sa zlepšili. Slovenky prehrali na turnaji pred MS aj druhý zápas