Gyömbér bol blízko k prestupu do Sampdorie

Norbert Gyömbér sa zotavuje zo zranenia a nateraz ostáva v Catanii.
Norbert Gyömbér sa zotavuje zo zranenia a nateraz ostáva v Catanii. (Autor: TASR)
SITA|11. feb 2015 o 14:27

Napokon rozhodlo to, že Noro je zranený a ešte pár týždňov bude mimo ihriska. Vrátime sa k tomu v lete, uviedol hráčsky agent Juraj Vengloš.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový reprezentant a hráč druholigového talianskeho klubu Catania Norbert Gyömbér možno už onedlho zmení dres. O 22-ročného defenzívneho univerzála sa zaujímajú tímy zo Serie A Sampdoria Janov i SSC Neapol.

Gyömbér si v novembri na tréningu zlomil kosť v členku, v súčasnosti trénuje individuálne a približne o mesiac by sa mal pridať k spoluhráčom.

"Bolo to tak. Aj posledné dni prestupového obdobia som strávil v Miláne, kde sa stretávajú zástupcovia talianskych klubov. Najmä Sampdoria mala veľký záujem. Viackrát som sedel so športovým riaditeľom janovského klubu Carlom Ostim. Napokon rozhodlo to, že Noro je zranený a ešte pár týždňov bude mimo ihriska. Potrebovali futbalistu, ktorý by mohol hneď hrať. Otázka spolupráce Gyömbér - Sampdoria zostala otvorená, vrátime sa k nej v lete," uviedol riaditeľ CSM-Agency Juraj Vengloš.

O rodáka z Revúcej a sedemnásobného slovenského reprezentanta sa zaujímal aj ruský klub Terek Groznyj. Prestupové obdobie vo väčšine popredných európskych líg sa skončilo 2. februára, v Rusku však trvá až do 27. februára.

"Vo východnej časti Európy je ešte transferové okno otvorené. Rusko je veľmi zaujímavou destináciou," dodal Vengloš.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Gyömbér bol blízko k prestupu do Sampdorie