Greguš absolvoval za FC Kodaň víťazný debut aj v dánskej lige

Ján Greguš má za sebou už dva zápasy za Kodaň - oba víťazné.
Ján Greguš má za sebou už dva zápasy za Kodaň - oba víťazné. (Autor: SITA)
SITA|17. júl 2016 o 09:39

Nitriansky rodák sa dostal na hraciu plochu v 66. min, keď "dolu" išiel strelec tretieho gólu Thomas Delaney.

KODAŇ. Slovenský futbalový reprezentant a účastník nedávnych majstrovstiev Európy vo Francúzsku Ján Greguš absolvoval v drese nového klubového zamestnávateľa FC Kodaň aj v lige víťazné premiérové vystúpenie.

Po stredajšom debute na pohárovej scéne (v 2. predkole Ligy majstrov na trávniku severoírskeho FC Crusaders /výsledok 3:0, pozn./ prišiel na ihrisko v 59. min, pozn.) dostal 25-ročný Greguš príležitosť aj v sobotňajšom domácom víťaznom dueli proti Lyngby Kodaň v ouvertúre nového ročníka najvyššej dánskej súťaže.

Nitriansky rodák sa dostal na hraciu plochu v 66. min, keď "dolu" išiel strelec tretieho gólu Thomas Delaney. Zaujímavé je, že aj tento zápas Superligy sa skončil výsledkom 3:0.

Slovenský stredopoliar podpísal v júni zmluvu na štyri roky s úradujúcim dánskym majstrom FC Kodaň, ktorý vedie z lavičky bývalý nórsky reprezentant Staale Solbakken.

Greguš prišiel z českého Jablonca, predtým hral aj za Baník Ostrava a FC Nitra. V sezóne 2013/2014 hosťoval v anglickom Boltone Wanderers. Za A-tím Slovenska nastúpil dosiaľ osemkrát, bez gólového zápisu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Greguš absolvoval za FC Kodaň víťazný debut aj v dánskej lige