Grajciar definitívne hráčom Sparty, v piatok podpísal zmluvu

SITA|30. júl 2011 o 10:10

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Peter Grajciar sa v piatok stal oficiálne hráčom Sparty Praha. Dvadsaťsedemročný stredopoliar podpísal v piatok s úradujúcim českým vicemajstrom štvorročnú zmluvu.

PRAHA.

Grajciar prestúpil k "rudým" z Konyasporu, ktorý v minulej sezóne zostúpil z najvyššej tureckej súťaže. "Všetko sa ´upieklo´ v piatok. Absolvoval som vstupnú lekársku prehliadku a následne som so Spartou podpísal štvorročný kontrakt," povedal v sobotu predpoludním pre agentúru SITA rodák zo Zvolena.

V piatok sa začala dvoma zápasmi najvyššia česká súťaž - Gambrinus liga. Mužstvo z Letnej nastúpi v sobotu v rámci úvodného kola v Českých Budějoviciach, duel však ešte neabsolvuje Peter Grajciar.

"Ešte som s novými spoluhráčmi nestihol absolvovať ani jeden tréning. V sobotu cestujem s mužstvom do Českých Budějovíc na ligový duel, budem ho však sledovať len z tribúny ako divák. Už sa neviem dočkať, kedy sa zapojím do tréningového procesu a teším sa, samozrejme, aj na zápasy," doplnil bývalý hráč Zvolena, Nitry, Slavie Praha a spomenutého Konyasporu.

Dres Sparty Praha si obliekajú aj ďalší štyria Slováci - brankár Ľuboš Kamenár, stredopoliar Róbert Valenta a útočníci Miloš Lačný a Martin Juhar.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Grajciar definitívne hráčom Sparty, v piatok podpísal zmluvu