Bala vypískali vlastní fanúšikovia. Mali by mu bozkávať nohy, tvrdí jeho agent

Gareth Bale.
Gareth Bale. (Autor: TASR/AP)
SITA|4. mar 2019 o 16:45

Španielska tlač vyčíta Walesanovi aj nevhodné správanie a aroganciu.

MADRID. Waleský futbalista Gareth Bale má v Reale Madrid viaceré problémy. Jeho frustrácia sa najnovšie prejavila v sobotňajšom ligovom šlágri proti FC Barcelona (0:1).

Dvadsaťdeväťročný rodák z Cardiffu v ňom nastúpil v základnej zostave, ale svojím výkonom nepresvedčil a dole z ihriska išiel už v 61. min za mohutného "bučania" domácich priaznivcov.

Následne Walesan opustil priestory Štadióna Santiaga Bernabéua a čoraz častejšie sa hovorí o jeho možnom konci v mužstve z Madridu.

Slabá španielčina

„Fanúšikovia, ktorí ho vybučali, by sa mali za seba hanbiť. Bale si zaslúži rešpekt a to, ako sa k nemu priaznivci Realu správajú, je hanebné.

V Madride je už šesť rokov a za ten čas vyhral s klubom všetky možné trofeje, mali by mu bozkávať nohy," povedal v rozhovore pre televíziu Sky Sports hráčov agent Jonathan Barnett.

Španielska tlač vyčíta rýchlonohému krídelníkovi najmä jeho nevhodné správanie a aroganciu.

V spomenutom El Clásicu to totiž nebol prvý prípad, keď pre frustráciu predčasne opustil štadión. Tamojšie médiá poukazujú tiež na fakt, že od roku 2013 sa Bale nenaučil poriadne po španielsky.

Real zatiaľ neopúšťa

Zmluvu s Realom má však až do 30. júna 2022 a napriek viacerým rozporom ju neplánuje vypovedať.

„Napriek všetkému, čo tvrdí tlač, je v Španielsku šťastný, hovorí ich jazykom obstojne a nemá žiadne problémy so svojimi spoluhráčmi. Chce zostať v Reale a klub chce, aby on zotrval," doplnil Barnett.

Bale dosiaľ odohral za madridský klub 222 súťažných stretnutí, v ktorých strelil 101 gólov. Štyri razy sa tešil z víťazstva v najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži Lige majstrov (2014, 2016-2018).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Bala vypískali vlastní fanúšikovia. Mali by mu bozkávať nohy, tvrdí jeho agent