Vo veku 30 rokov zomrel bývalý hráč Slovana Bratislava, predvlani ukončil kariéru

Nermin Crnkič na jar 2016 v drese Slovana Bratislava.
Nermin Crnkič na jar 2016 v drese Slovana Bratislava. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
Michal Šášky|5. aug 2023 o 11:29

Nermin Crnkič mal problémy so srdcom.

BRATISLAVA. Vo veku 30 rokov zomrel futbalista Nermin Crnkič, ktorý v minulosti hral aj za Slovan Bratislava. Informoval o tom bosniansky denník Dnevni avaz.

Podľa medializovaných informácií mal dlhodobé zdravotné ťažkosti, príčinou jeho smrti boli pravdepodobne srdcové problémy.

Pred dvoma rokmi skončil s profesionálnym futbalom, následne sa rozhodol s rodinou vrátiť do USA.

Správu o hráčovom úmrtí potvrdil aj slovenský klub. "So smútkom sme obdržali informáciu o úmrtí Nermina Crnkiča, bývalého hráča ŠK Slovan. Nermin nás navždy opustil vo veku 30 rokov. Rodine a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť," napísal na sociálnej sieti.

"Nermin Crnkič pôsobil v belasom v jarnej časti ročníka 2015/16, v našej ligovej súťaži strelil za Slovan dva góly pri víťazstvách nad Ružomberkom a Senicou," zaspomínal si naňho Slovan.

Bosniansky krajný obranca, respektíve stredopoliar pôsobil počas kariéry aj v českom Jablonci, s ktorým v roku 2013 získal Český Superpohár, krátko hosťoval v Znojme.

V Slovane hrával počas jarnej časti ročníka 2015/16, kedy skončili belasí na druhom mieste za Trenčínom.

V najvyššej súťaži Bosny a Hercegoviny odohral 95 zápasov s bilanciou 20 gólov a 12 asistencií, v pohári si pripísal 16 štartov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Vo veku 30 rokov zomrel bývalý hráč Slovana Bratislava, predvlani ukončil kariéru