Vavro sa z Kodane presunie do jednej z najlepších súťaží na svete

Denis Vavro.
Denis Vavro. (Autor: SITA/Martin Havran)
TASR|4. júl 2019 o 09:09

Prestupová čiastka mala byť pôvodne na úrovni 12,5 milióna eur, ale je nižšia.

RÍM. Slovenský futbalový reprezentant Denis Vavro smeruje do najvyššej talianskej súťaže.

Vedenie dánskeho klubu FC Kodaň sa dohodlo s Laziom Rím na podmienkach prestupu 23-ročného stopéra, za ktorého by mal účastník Serie A zaplatiť odstupné 10 miliónov eur.

Nižšia prestupová čiastka, bonusy pre Kodaň

Podľa talianskych médií sa už strany dohodli na transfere a vo štvrtok by mal Vavro absolvovať v Ríme vstupnú lekársku prehliadku.

Prestupová čiastka mala byť pôvodne na úrovni 12,5 milióna eur, no "biancocelesti" ju dokázali znížiť na 10 miliónov, plus ďalších 1,5 milióna eur pôjde do Kodane v podobe bonusov.

Podľa Sky Sport Italia však kluby definitívne skompletizujú prestup až po tom, čo si úradujúci dánsky majster nájde za Vavra náhradu.

Záujem z Anglicka

O bývalého hráča MSK Žilina sa zaujímali aj anglické kluby West Ham a Watford, v tejto chvíli sa však zdá, že Vavro posilní Lazio.

To skončilo v uplynulej sezóne Serie A na ôsmom mieste a vyhralo Taliansky pohár, čím si zabezpečilo účasť v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA 2019/2020.

Vavro má na konte päť štartov a jeden presný zásah v reprezentačnom A-tíme. Do Kodane prišiel v roku 2017 zo Žiliny, za dánsky klub odohral 61 zápasov (1 gól).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Vavro sa z Kodane presunie do jednej z najlepších súťaží na svete