Niké liga: Spartak Trnava deklasovala v záverečnom zápase sezóny Podbrezovú

FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová: ONLINE prenos zo zápasu 10. kola skupiny o titul v Niké lige.
FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová: ONLINE prenos zo zápasu 10. kola skupiny o titul v Niké lige. (Autor: Sportnet)
Sportnet|18. máj 2024 o 14:00

Sledovali ste ONLINE prenos zo zápasu 10. kola skupiny o titul v Niké lige: FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová.

TRNAVA. Futbalisti FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová dnes hrali zápas 10. kola skupiny o titul v Niké lige.

Kde sledovať Niké ligu v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Futbal ste sledovali s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová dnes (Niké Liga LIVE, skupina o titul, 10. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

Niké liga - skupina o titul  2023/2024
18.05.2024 o 17:00
10. kolo
Trnava
5:0
(1:0, 4:0)
90+1 minúta
Ukončený
Podbrezová
Prehľad
Góly: 24. Ofori (Paur), 62. Ofori (Azango), 69. Grešák (vla.), 80. Daniel (Štefánik), 88. Poznar (Bernát). ŽK: 31. Procházka (TRN) – 31. Yirajang (POD), 86. Paraj (POD). Rozhodca: Dzivjak – Poláček, Roszbeck.. Diváci: 5888..
Prenos
Konečné skóre hovorí jasnou rečou. Spartak je v kvalifikácii konferenčnej Európskej ligy UEFA. Teraz si tím prevezme bronzové medaily za tretie miesto v sezóne 2023/24. Podbrezová má za sebou katastrofálnu nadstavbu. Majitelia klubu budú zrejme pred letom tuho premýšľať nad zmenami. V rámci Niké ligy sa stretneme niekedy koncom júla, kedy otvoríme nový ročník. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+1
Koniec zápasu.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 1 minútu.
89
Aj Ján Bernát ako striedajúci hráč mohol rozvlniť sieť. Netrestal ale Bajovu ležérnosť na hranici vlastného pokutového územia.
88
goalTrnava dala gól! Železiari si nechali streliť piaty gól. Symbolicky v 88. minúte skóruje hráč s číslom 88 TOMÁŠ POZNAR, ktorý sa trápil celú jar, a toto je jeho premiérový presný zásah v trnavskom drese – 5:0. Asistencia: Ján Bernát.
87
Trnava s priamym kopom a veľmi nebezpečným. Avšak Procházka sa rozhodol namiesto ohrozenia svätyne pre signál s Danielom. Z jeho centrovanej lopty nebolo nič.
86
yellowCardŽltá karta pre tím FK Železiarne Podbrezová (René Paraj).
84
Takáč s istým zákrokom pri šanci Podbrezovej. Trnavský brankár si položí loptu na päťku a vyšle ju hlboko do poľa.
82
changeStriedanie v tíme FC Spartak Trnava:
z ihriska odchádza Philip Azango, prichádza Filip Bainović,
z ihriska odchádza Samuel Štefánik, prichádza Ján Bernát.
80
goalTrnava dala gól! ERIK DANIEL z nemožného uhla prekvapil Danka. Ten sa obzrel za seba a videl loptu v sieti. Spartak dominantným spôsobom ukončuje tento ročník. Asistencia: Samuel Štefánik.
79
Hostia zahrávali priamy kop. Kováčik neskúsil strelu spoza šestnástky, následný center Galčíka na zadnú žrď prepadol cez všetkých hráčov.
77
Azango prehajdákal správny moment na vysunutie trojice spoluhráčov. Hral sa s loptou v strede poľa, no prinútil Grešáka faulovať.
76
changeStriedanie v tíme FC Spartak Trnava:
z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Tomáš Poznar.
75
Posledná štvrťhodina stretnutia. Podbrezovej už nejde o nič, prehráva jasne 0:3, Spartak si svoju záverečnú úlohu splnil. V lete nebude chýbať opäť na medzinárodnom fóre. Štvrtýkrát po sebe.
74
Štefánik vyčistil zadné priestory trávnika razantným odkopom k deliacej čiare. Trnava to má jednoducho pod kontrolou na oboch frontoch.
Dnešný zápas sleduje 5888 divákov.
73
Teraz autové vhadzovanie pre hráčov Podbrezovej.
72
Hra sa už presťahovala na druhú stranu hracej plochy. Za Spartak rozohrá autové vhadzovanie kapitán Martin Mikovič.
71
Zakončenie Rolanda Galčíka neprinieslo zníženie na rozdiel dvoch gólov. Podbrezová sa snažila z rohového kopu a ďalší jej zabezpečil po zákroku Mikovič.
69
goalTrnava dala gól! Červeno-čierni sú v kvalifikácii o pohárovú Európu. Jakub Paur sa dostal do prečíslenia dvoch proti jednému. Jednoznačne mal v úmysle poskytnúť prihrávku na Štefánika, ale brániaci MATEJ GREŠÁK prekonal Adama Danka. Bez asistencie.
68
Takáč vybehol z bránky, oproti nemu bežal Galčík. Domáci brankár mimo pokutového územia nohami upratal loptu do bezpečia.
67
Erik Daniel čisto odstavený v pokutovom území. Spartak bude kopať roh vďaka sklzu Paraja.
66
Paur dôrazne dohral Baja v stredovom kruhu zozadu. Bartoš ešte namietal, že z jeho pohľadu toto bolo na kartu. Musí však rešpektovať posúdenie od Dzivjaka.
64
changeStriedanie v tíme FC Spartak Trnava:
z ihriska odchádza Kelvin Ofori, prichádza Erik Daniel,
z ihriska odchádza Martin Šulek, prichádza Marek Ujlaky.

Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová:
z ihriska odchádza Mário Mrva, prichádza Martin Talakov.
62
goalTrnava dala gól! Skvelá krížna lopta Azanga popred bránku Adama Danka. Gólman hostí nemal šancu zakročiť, pretože prihrávka prešla na zadnú žrď. Bartoš zaspal, KELVIN OFORI rozvlnil sieť. Asistencia: Philip Azango.
61
Zbytočná kombinácia navyše od Mikoviča. Kapitánovi domácich to krásne narazil do behu Ofori a pýtalo si to jednoznačnú ranu zľava.
60
Hostia musia zastaviť. Do hodiny hry nevyrovnali, keďže bol odpískaný ofsajd.
58
Assinor nezmazal nulu Takáčovi. Z päťky hlavičkoval v záklone a dosť výrazne minul podbrezovskú svätyňu.
57
Bartoš v týchto chvíľach bol oveľa platnejší pre železiarov. Upokojil situáciu v defenzíve, pomohol si pri tom s brankárom Dankom.
56
Zmätok nastal v obrane Podbrezovej. Vinníkom bol Bartoš, no hostí môže tešiť, že Paur si vyšliapol na Chylu, a tak Trnavčania prichádzajú o možnosť útočiť v tomto okamihu.
55
importantVýborná akcia Spartaka! Prvá v druhom polčase! Štefánik fantasticky centroval na zadnú žrď, no Zeljković stále absentuje na streleckej listine! Danko sa vyznamenal pri jeho hlavičke!
54
Paur opäť živil šancu na strelecký pokus zvnútra šestnástky. Ale znovu čelil jednému z hráčov súpera, ktorý urobil poriadok.
52
René Paraj zaznamenal zakončenie, ale minul priestor Dominika Takáča. Bola to však sympatická snaha mladého útočníka.
51
Dvojica trnavských hráčov sa aktívne tlačila do pokutového územia. Paur viac vystúpil, Bartoš to do neho napálil v snahe dostať Podbrezovú do bezpečia.
50
Mark Assinor potreboval pár sekúnd na premyslenie, ako sa postaví k situácii, keď mal loptu na kopačke. Po uvoľnení sa skoro prekvapil Takáča, no lopta mierila nad bránku.
48
Trnava aj Podbrezová už hrajú s kompletným počtom hráčov. Tréner Skuhravý si robí rukou štít proti slnku a sleduje výkon zverencov, ktorých po prestávke obmenil.
46
importantÚvod druhej časti poznačený škaredou zrážkou hlavami! Súboj poriadne bolí Jakuba Paura a Mária Mrvu! Obaja sa stiahnu mimo ihriska, ale budú pokračovať!
46
changeStriedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová:
z ihriska odchádza Alex Markovic, prichádza Matej Grešák,
z ihriska odchádza Alasana Yirajang, prichádza Roland Galčík.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 18:06.
Trnava využíva výhodu domáceho prostredia. Prvý polčas bola aktívna aj skórovala. Vo virtuálnej tabuľke je momentálne postupujúca do kvalifikácie o ligu UEFA.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+2
Paur dokončí úvodné dejstvo. V pokutovom území pustil loptu za seba, kam si ideálne nabehol Ofori. Šancu ohroziť Danka mu zobral pozorný Mrva.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
45
Peter Kováčik hľadal na prednej žrdi Mareka Bartoša. Spartak si môže zapísať pomyselnú čiarku do diára za zvládnutú prácu koncom polčasu.
45
Sebastián Kóša s obetavým zásahom v šestnástke. Assinorovi vypichol loptu v správnom čase za cenu rohového kopu železiarov.
43
Mikovič operoval pri vlastnom pokutovom území. Chvíľku zaváhal, pustil k lopte Paraja, ale hneď to dokázal napraviť.
42
Jakub Paur zišiel z hracej plochy v sprievode členov realizačného tímu. Ťažko určiť, čo sa mu mohlo stať.
40
Hra trochu ochladla. Tempo opadlo. Videli sme dlhšiu pasáž bez akejkoľvek tvorivosti oboch aktérov.
37
Roman Procházka odstrelil loptu ďalej od Takáčovej brány, no našiel len Chylu.
35
Philip Azango sa nepostaral o zákrok Adama Danka. Nigérijčanovi nesadol pokus, lopta opustila hraciu plochu.
34
Štandardná situácia červeno-čiernych. Zo stredu ihriska ju rozbehol Štefánik, no s Procházkom lepšie nespolupracoval.
31
yellowCardŽltá karta pre tím FC Spartak Trnava (Roman Procházka).
31
yellowCardŽltá karta pre tím FK Železiarne Podbrezová (Alasana Yirajang).
31
Na ihrisku trochu zhustla atmosféra. Procházka je hráč, ktorý sa vie dostať pod kožu a Yirajang má zrejme krátku zápalnú šnúru. Táto dvojica si mala čo – to povedať, ďalší hráči prišli do tejto mely.
30
Trnava vedie 1:0. Pol hodina prešla. Martin Šulek zviera v rukách loptu. Nasleduje autové vhadzovanie.
28
Podbrezovej sa podarilo zraziť rastúci tlak Spartaka. Lenže hostia chceli niečo vyprodukovať v ofenzíve, no v tejto chvíli to nepôjde. Takáč pošle výkop.
27
importantŠtefánik s presnou loptou do pokutového územia! Paur chcel pridať k asistencii aj gól, ale Danko to odmietol parádnym zákrokom!
24
goalTrnava dala gól! Krásna spolupráca troch trnavských hráčov. Rozhodujúcu prihrávku zaknihoval Paur a KELVIN OFORI vystrelil. Danko vybehol, ale nezabránil najhoršiemu. Asistencia: Jakub Paur.
23
importantRobota pre Takáča! Čerstvý reprezentant Bartoš nasadil dobrý strelecký pokus! Domáci brankár to chytal výborne, pretože neponúkol súperovi rohový kop!
23
Mikovič tentoraz čelil kvalitnejšej lopte, ale keďže mala väčšiu rýchlosť ako on, skončilo sa to neúspešne. Mrva prichádza rozohrať aut.
21
Vysoký center Trnavčanov z vlastnej polky na ľavý krídelný priestor. Mikovič ťahal za kratší koniec. Výškové parametre hrali v prospech Mrvu.
20
Paur a Bajo išli súbežne do lopty, ktorá bola pár centimetrov nad zemou. Podbrezovský stredopoliar sa previnil nedovoleným zákrokom.
18
Dominik Takáč prvýkrát sa ocitol pri svojej práci. Krotil veľmi kvalitnú strelu hosťujúceho útočníka Yirajanga.
17
Štefánik sa odhodlal k streleckému pokusu z väčšej diaľky. Jeho snahou bolo zasiahnuť bližšiu žrď, no nebol presný.
15
Podľa hry je Trnava nebezpečnejšia, podľa gólov to vyzerá inak. Pätnásť minút v slovenskom Ríme ešte neprinieslo presné zásahy.
14
Spartak kopal už tretí roh do štvrťhodiny duelu. Azango sklepol loptu pre Procházku, ktorý z prvej centroval do ohňa. Zeljković hlavičkoval nad.
13
Mikovičova noha je sčasti v poriadku. Trnavský kapitán už pracuje na trávniku, ale jeho pohyb ešte nie je stopercentný.
12
Bolesť momentálne naskočila aj pri domácom kapitánovi Mikovičovi. Vyčítavo pozeral na rozhodcu Dzivjaka. Pobral sa rýchlo po krátke ošetrenie za autovú čiaru.
11
Na chvíľu bola prerušená hra. Šulek sedel pred vlastnou šestnástkou držiac si pravú nohu.
10
Assinor si narazil loptu s Yirajangom, ale krátko na to zapríčinil postavenie mimo hry. Železiari ešte nemali to šťastie zamestnať gólmana Takáča.
9
Útočný faul hostí. Jakub Paur vybojoval loptu pre červeno-čiernych.
8
Podbrezová po prvý raz nasťahovaná na trnavskej polovici. Uvidíme, ako sa prezentujú zverenci kouča Romana Skuhravého, pretože doteraz len bránili.
7
importantNeskutočná šanca Trnavy! Veľký kus práce odviedol aktívny Ofori! Ten vzápätí dostal skvelú loptu do šestnástky a stihol ju dostať do stredu! Martin Mikovič napriahol a len tesne minul ľavú žrď!
5
Trnavské zakončenie, resp. centrovaný pokus z uhla z kopačky Zeljkovića. Brankár Danko išiel do vzduchu a zmocnil sa ho.
4
Samuel Štefánik zahral rohový kop od pravej zástavky. Zeljković slabo naskakoval v strede pokutového územia, spoza neho s nepresvedčivým volejom Ofori.
3
Mikuláš Bakaľa dostal do kúta Oforiho. V tomto mieste proti nemu zasiahol. Spartak smeruje k autovému vhadzovaniu.
2
Trnava útočila po štandardnej situácii, ale nedošlo k ohrozeniu brankára Danka, ktorý na záver nechytal ani center Kóšu.
1
importantVeľká chyba Baja! Kelvin Ofori získal jeho zlú rozohrávku a nasledoval pokus spoza šestnástky! Dankova pozornosť okamžite preverená! Rohový kop!
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC Spartak Trnava: Takáč – Šulek, Štetina, Kóša, Mikovič (C) – Štefánik, Zeljković, Procházka – Ofori, Paur, Azango.

Náhradníci: Vantruba – Bainović, Bernát, Daniel, Koštrna, Krizmanič, Poznar, Ujlaky.

Tréner: Michal Gašparík.

FK Železiarne Podbrezová: Danko – Bartoš, Bakaľa (C), Mrva – Kováčik, Bajo, Chyla, Markovic – Yirajang, Paraj, Assinor.

Náhradníci: Macej, Rehák – Galčík, Grešák, Okunola, Oravec, Talakov.

Tréner: Roman Skuhravý.

Rozhodca: Dzivjak – Poláček, Roszbeck.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu záverečného 10. kola skupiny o titul Niké ligy medzi Trnavou a Podbrezovou.

FC Spartak Trnava


Spartak si skomplikoval istotu postupu do kvalifikácie o Európsku konferenčnú ligu UEFA. Prehral v Dunajskej 0:1, svoje šance zahodil. Teraz sú jeho šance iba v teoretickej rovine.

FK Železiarne Podbrezová

Nadstavbová tragédia Podbrezovej je zažehnaná. Osem prehier sa podarilo prelomiť veľkým triumfom 2:1 nad už dlho jasným majstrom republiky Slovanom Bratislava.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Tabuľky Niké ligy

Skupina o titul:

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
32
23
4
5
76:31
73
V
P
P
P
V
2
FK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská Streda
32
16
10
6
49:32
58
V
V
V
V
R
3
FC Spartak TrnavaFC Spartak TrnavaFC Spartak Trnava
32
18
3
11
47:29
57
V
P
V
P
P
4
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
32
16
7
9
54:45
55
P
R
V
V
V
5
MFK RužomberokMFK RužomberokMFK Ružomberok
32
12
11
9
38:43
47
P
R
P
V
R
6
FK Železiarne PodbrezováFK Železiarne PodbrezováFK Železiarne Podbrezová
32
11
4
17
49:60
37
P
V
P
P
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body

Skupina o udržanie sa:

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
MFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská Bystrica
32
14
9
9
50:41
51
R
P
V
P
V
2
AS TrenčínAS TrenčínAS Trenčín
32
13
10
9
48:34
49
R
V
V
V
P
3
MFK SkalicaMFK SkalicaMFK Skalica
32
11
7
14
35:38
40
R
V
P
P
V
4
MFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín Michalovce
32
6
9
17
29:48
27
P
V
P
V
P
5
FC KOŠICEFC KOŠICEFC KOŠICE
32
7
6
19
27:56
27
V
P
P
P
V
6
FC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - VrábleFC ViOn Zlaté Moravce - Vráble
32
2
6
24
21:66
12
R
P
V
V
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Niké liga: Spartak Trnava deklasovala v záverečnom zápase sezóny Podbrezovú