Ak má Slovan reči, nech ich dokáže aj na ihrisku (podcast Spoza piva)

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa tešia po strelenom góle na pôde FC Bazilej v prvom osemfinále Európskej konferenčnej ligy.
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa tešia po strelenom góle na pôde FC Bazilej v prvom osemfinále Európskej konferenčnej ligy. (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|13. mar 2023 o 21:00

Vypočujte si 15. epizódu podcastu Spoza piva. Aké má ŠK Slovan Bratislava šance na postup do štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy?

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

BRATISLAVA. Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú.

Dvojica Timo a Samo si založili futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po príjemnej debatke s Davidom Hrnčárom, ktorému sa v Beverene darí perfektne, sú chlapci Spoza piva späť pri svojej tradičnej dajme tomu 20-minútovke o tom, čo je najnovšie vo svete futbalu, respektíve v ich svete.

Timo bol na Lige majstrov v Mníchove a okrem toho, že zabudol nalepiť nálepku Spoza piva, zažil postupovú emóciu svojho klubu vo veľkom futbale.

V najnovšej epizóde sa dozviete:

  • Aký bol výlet na zápas Bayern Mníchov - Paríž St. Germain ?
  • Aké kontroly sú pred Allianz Arenou?
  • Kedy bol Timo najbližšie Lionelovi Messimu?
  • Prečo nemá Dortmund mentalitu na veľký futbal?
  • Ako je na tom Slovan Bratislava v pohárovej Európe?

V epizóde sa ďalej Timo a Samo rozprávajú o ďalších zápasoch Ligy majstrov, kde okrem iného vysvetľujú, prečo bol Dortmund a Chelsea súboj „slepého s hluchým“.

Témou bol prirodzene aj výkon bratislavského Slovana v Európskej konferenčnej lige.

Z Bazileja si zverenci Vladimíra Weissa st. odviezli remízu 2:2, ktorá im do domácej odvety dáva skutočne priaznivú pozíciu v boji o postup do ďalšej fázy.

Zápasu belasých proti švajčiarskemu zástupcovi sa venovali aj chlapci Spoza piva, ktorí okrem priebehu stretnutia okomentovali aj šance slovenského majstra na postup ďalej. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Ak má Slovan reči, nech ich dokáže aj na ihrisku (podcast Spoza piva)