Hazard pri gólovej oslave napodobnil let vtáka, vyžiadali si to jeho deti

Thorgan Hazard.
Thorgan Hazard. (Autor: Twitter RSC Anderlecht España)
SITA|19. feb 2024 o 15:10

Tridsaťročný krídelník v 49. minúte stretnutia vyrovnal na 1:1.

BRUSEL. Belgický futbalový reprezentant Thorgan Hazard počas víkendu poriadne zmiatol fanúšikov pri góle za Anderlecht Brusel pri triumfe svojho tímu 4:1 nad družstvom Sint-Truidense VV.

Tridsaťročný krídelník či ofenzívny stredopoliar v 49. minúte stretnutia najvyššej belgickej futbalovej súťaže vyrovnal na 1:1 a tešil sa naozaj netradične - let vtáka napodobňoval tým, že mával rukami, akoby to boli krídla.

V tom čase len málokto vedel, aké je posolstvo futbalistu, ktorý do Anderlechtu prišiel v septembri z nemeckej Borussie Dortmund.

Po stretnutí však Thorgan Hazard prezradil, že šlo o prosbu od jeho detí, keďže počas predchádzajúceho týždňa zahynul jeden z operencov, ktorí obývajú ich rodinný dom.

"Máme doma tri papagáje a jedne z nich počas týždňa uhynul. Toto bol papagáj, ktorého sme zachránili, ešte keď sme boli v Dortmunde.

A moje deti ma požiadali, aby som venoval gól jeho pamiatke. To ony vybrali moju gólovú oslavu," prezradil futbalista.

Anderlecht Brusel je najúspešnejší belgický klub, no v ostatných sezónach sa mu nedarí túto dominanciu potvrdiť. Ligový titul získal zatiaľ naposledy ešte v sezóne 2016/2017.

V aktuálnom ročníku mu patrí 2. priečka ligovej tabuľky s mankom deviatich bodov na Royale Union Saint-Gilloise.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hazard pri gólovej oslave napodobnil let vtáka, vyžiadali si to jeho deti