Saudská Arábia je aktuálne obrovským fenoménom, či už chceme alebo nie (podcast Spoza piva)

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava po zápase proti FC Swift Hesper v 1. predkole Ligy majstrov.
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava po zápase proti FC Swift Hesper v 1. predkole Ligy majstrov. (Autor: TASR)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|25. júl 2023 o 17:55

Podcast Spoza piva predstavuje svoju 34. epizódu, v ktorej sa Timo a Samo venovali primárne novinkám a záležitostiam z posledných dvoch týždňov.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

BRATISLAVA. Podcast Spoza piva predstavuje 34. epizódu, ktorá sa nesie v znamení návratov z dovoleniek a sumáru toho, čo sa všetko za ostatných 10+ dní vo futbalovom svete udialo. 

Epizódu sme netradične otvorili rovno rubrikou Samozber, v ktorej Samo zhrnul všetko najdôležitejšie, čo sa v posledných dňoch stalo.

Nechýba amatérske fungovanie MLS, letná príprava, slovenské kluby vo futbalovej Európe, a samozrejme, nechýba ani Saudská Arábia.

Či už chceme, alebo nechceme, Saudská Arábia je aktuálne obrovským fenoménom.

Na jednej strane tam smeruje viacero hráčov z Európy, no na druhej sa ukazujú viaceré komplikácie. A problémom je sociálno-spoločensko-kultúrny rozdiel.

Slovensku kluby opäť prežívajú tuhý boj o to, aby sa mohli ukázať aj v pohárovej Európe. Dunajská Streda to už má za sebou, keďže vypadla.

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Ako je na tom Saudská Arábia?
  • Čo bude s Kylianom Mbappém?
  • Prečo má Trnava väčšiu šancu než Slovan?

V hre je však Slovan, Trnava a Žilina. Na majstrov čaká už v utorok zápas v Mostare, Trnava bude čeliť lotyšskému celku Auda, pričom Žilinu čaká belgický Gent. To bude vončo, kamaráti. 

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú.

Dvojica Timo a Samo si založili futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty i bežného života.

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Saudská Arábia je aktuálne obrovským fenoménom, či už chceme alebo nie (podcast Spoza piva)