Podobne ako v Budapešti. Slovan opäť odvysiela komerčná televízia

Momentka zo zápasu ŠK Slovan Bratislava - Ferencváros Budapešť.
Momentka zo zápasu ŠK Slovan Bratislava - Ferencváros Budapešť. (Autor: Pavol Gašpar)
Sportnet|1. aug 2022 o 17:25

Prvé zápasy slovenských tímov v 3. predkolách neodvysiela len RTVS.

BRATISLAVA. Bratislavský Slovan si po prehre 1:4 s Ferencvárosom Budapešť bude chcieť napraviť reputáciu v treťom predkole Európskej ligy.

Nebude to mať však jednoduché, pretože jeho súperom bude Olympiakos Pireus, ktorého z Ligy majstrov prekvapujúco vyradila Maccabi Haifa.

Jedna vec sa však oproti súboju s maďarským majstrom nemení.

Podobne ako stretnutie z Budapešti ani súboj z gréckeho prístavného mesta neuvidia futbaloví fanúšikovia na obrazovkách RTVS.

Stretnutie slovenského a gréckeho šampióna odvysiela naživo vo štvrtok 4. augusta 2022 o 21:00 h televízia Dajto a streamovacia služba Voyo.

"Komentátorom bude Andrej Zvolenský, v úlohe spolukomentátora sa predstaví bývalý slovenský futbalista Martin Mikulič," uvádza sa v tlačovej správe.

Belasí nemajú na svojho najbližšieho súpera najlepšie spomienky. Vlani prehrali v play off Európskej ligy v Grécku 0:3 a domáca odveta sa skončila remízou 2:2.

Okrem Slovana sa v pohárovej Európe predstavia ešte dva slovenské kluby.

Dunajská Streda nastúpi už v stredu o 20.30 h na domácej pôde proti rumunskému tímu FCSB - známejší pod predošlým názvom FC Steaua Bukurešť.

Tento zápas odvysiela RTVS Šport, rovnako ako štvrtkový zápas Spartaka Trnava proti poľskému Raków Częstochowa (18.30 h).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Podobne ako v Budapešti. Slovan opäť odvysiela komerčná televízia