Čavrič nevylučuje prestup zo Slovana: Mal som dobrú sezónu, záleží od ponuky

Aleksandar Čavrič.
Aleksandar Čavrič. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
Michal Šášky|20. jún 2023 o 06:30

Žreb nechá na osud, jeden tím by ale určite nechcel.

BRATISLAVA. Futbalový Slovan začal letnú prípravu najskôr zo všetkých slovenských tímov. V pondelok odcestoval už na druhé sústredenie.

V autobuse chýbali viaceré mená z úspešnej uplynulej sezóny. Aleksandar Čavrič však nasadol medzi prvými.

Dvadsaťdeväťročný útočník v minulej sezóne bojoval nielen za belasé farby v pohárovej Európe, ale popri tom aj v najvyššej súťaži o honor kráľa strelcov.

Tesne pred koncom mu však veľké plány prekazilo zranenie.

Malé komplikácie zvládol

Keď Slovan potvrdil zisk majstrovského titulu v Banskej Bystrici, Čavrič sa na víťazstve 3:1 podieľal dvomi gólmi.

V tom čase mal rovnaký počet zásahov ako zranený reprezentant z Dukly Róbert Polievka (15) a na Dunajskostredčana Nikolu Krstoviča strácal dva góly.

V 80. minúte duelu však bolo už jasné, že Čavrič sa najlepším ligovým strelcom nestane. Musel predčasne zísť z ihriska a čakala ho operácia pravého členka.

„Mal som problémy a chcel som ich vyriešiť čo najskôr, aby som bol plne pripravený na novú sezónu. Nastali síce mierne komplikácie, ale inak to ide podľa plánu a po mesiaci, respektíve piatich týždňoch by som mal byť späť,“ hlási dobré správy.

VIDEO: Aleksandar Čavrič o zranení a sústredení

Niet divu, že po kondičnom sústredení v Šamoríne sa do rakúskeho Windischgarstenu veľmi teší, keďže sa už zapojí do akcie.

„Chvalabohu, operácia dopadla dobre, výrazne sa to zlepšilo a cítim sa dobre. Tento týždeň by som sa mal už určite začať pripravovať s mužstvom. Všetko je okej,“ vraví Čavrič.

Zápas ako v Lige majstrov

Keďže slovanisti začínali prípravu pre európske pohárové povinnosti najskôr zo všetkých, mali aj najkratší čas na dovolenky. Čavrič si ju neužil vôbec.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Čavrič nevylučuje prestup zo Slovana: Mal som dobrú sezónu, záleží od ponuky