Mal by nahradiť Lewandowského. Mané podpísal zmluvu s Bayernom

Senegalský útočník Sadio Mané.
Senegalský útočník Sadio Mané. (Autor: TASR/AP)
TASR|22. jún 2022 o 13:59 (aktualizované 22. jún 2022 o 14:34)

Za šesť rokov v Liverpoole získal všetky významné trofeje.

MNÍCHOV. Senegalský futbalista Sadio Mané sa stal novou posilou Bayernu Mníchov.

Tridsaťročný útočník podpísal v stredu s rekordným nemeckým šampiónom trojročný kontrakt. Informovala o tom agentúra AFP.

V bavorskej metropole je Mané od utorka a po úspešnom absolvovaní lekárskej prehliadky nič nebránilo tomu, aby spečatil odchod z FC Liverpool do Bayernu.

Prestupová čiastka má hodnotu 32 miliónov eur, ďalších deväť miliónov tvoria bonusy. Mane, ktorý za šesť rokov v Liverpoole získal všetky významné trofeje, by mal v Bayerne nahradiť Roberta Lewandowského. Poľský kanonier prejavil záujem z klubu odísť.

"Môj agent mi vravel, že mal na stole aj ponuky z ďalších klubov. Mám však pocit, že Bayern je správna voľba, pretože od začiatku ma oslovil jeho projekt. Bayern je jeden z najväčších klubov na svete, ktorý každý rok bojuje o tituly vo všetkých súťažiach. Chcem mu pomôcť k dosiahnutiu najvyšších mét," vyhlásil Mane po podpise kontraktu.

Prestupová čiastka má hodnotu 32 miliónov eur, ďalších deväť miliónov tvoria bonusy. Mané, ktorý za šesť rokov v Liverpoole získal všetky významné trofeje, by mal v Bayerne nahradiť Roberta Lewandovského. Poľský kanonier prejavil záujem z klubu odísť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Mal by nahradiť Lewandowského. Mané podpísal zmluvu s Bayernom