Lewandowskému ukradli luxusné hodinky, zlodej sa z nich dlho netešil

Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. (Autor: TASR/AP)
TASR|19. aug 2022 o 10:20

Polícia páchateľa rýchlo zatkla.

BARCELONA. Poľský futbalista Robert Lewandowski má za sebou nepríjemný zážitok. Vo štvrtok pri príchode do tréningového centra FC Barcelona sa stal obeťou lupiča, ktorý mu ukradol luxusné hodinky.

Lewandowski šoféroval svoje auto a pred tréningovým centrom zastavil pri skupinke fanúšikov, ktorých chcel pozdraviť, odfotografovať sa s nimi a rozdať im autogramy.

Vtedy jeden z nich nečakane otvoril dvere na hráčovom aute a strhol novej posile "Barcy" z ruky hodinky v hodnote 70-tisíc eur.

Zlodej sa dal na útek, Lewandowski však ihneď zalarmoval políciu, ktorá páchateľa okamžite vypátrala a zatkla. "Lewa" tak mal hodinky expresne rýchlo späť.

Lúpež nevyviedla poľského reprezentanta z miery a vo štvrtok normálne trénoval so spoluhráčmi pred nedeľným ligovým zápasom na ihrisku San Sebastianu.

Nie je to prvý incident pred tréningovou základňou "Barcy". Fanúšikovia katalánskeho veľkoklubu nedávno pred Ciudad Deportiva slovne zaútočili na stredopoliara Frenkieho de Jonga. Informoval o tom denník Marca.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Lewandowskému ukradli luxusné hodinky, zlodej sa z nich dlho netešil