Futbal: Rehák už nie je trénerom Dukly

SITA|20. sep 2007 o 15:39

BANSKÁ BYSTRICA 20. septembra (SITA) - Vedenie FK Dukla Banská Bystrica ukončilo vo štvrtok spoluprácu s doterajším trénerom futbalového tímu Rudolfom Rehákom. Hlavným dôvodom tohto rozhodnutia sú nepresvedčivé ...

Vedenie banskobystrického klubu sa preto rozhodlo konať rázne a neodkladne. "Rozhodli sme sa, že ukončíme spoluprácu s trénerom Rudolfom Rehákom i s asistentom Mariánom Michálikom. Pokiaľ ide o káder, na hráčov sme zatiaľ nesiahli, nakoľko ich máme v súčasnosti veľa zranených. Navyše Marek Seman je v treste. To už bude v kompetencii nového zloženia realizačného tímu. Veríme, že nový tréner bude známy do najbližšieho domáceho zápasu. Mali sme alternatívu, ktorá nám nevyšla. Chceme sa k niečomu dopracovať cez víkend," uviedol výkonný riaditeľ Dukly B. Bystrica Karol Ihring. Nový realizačný tím je zatiaľ v štádiu riešenia.
Rozhodnutie vedenia Dukly Rudolf Rehák prijal a oznámil to aj hráčom pred štvrtkovým večerným tréningom. "Nie som nadšený ani šťastný, ale očakával som to. Myslím si, že v pohárovom zápase v Ružomberku povestný kalich pretiekol. Tam ten výkon bol naozaj, ako to jeden novinár nazval, doslova stupidný. Prajem Dukle, aby bol problém iba v trénerskej otázke. Ak to padne na úrodnú pôdu, budem rád. Za mojím odchodom stoja hráči. Nemyslím si však, že to bolo z ich strany úmyselné. Mnohí hráči odviedli strop, na viac nemajú. Hoci vedenie si myslí opak," poznamenal na margo svojho odchodu R. Rehák.
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Futbal: Rehák už nie je trénerom Dukly