Manchester United získal talentového útočníka. Zmluvu podpísal na päť rokov

Rasmus Höjlund.
Rasmus Höjlund. (Autor: TASR/AP)
TASR|5. aug 2023 o 16:07

Rasmus Höjlund by mal po prestupe nahradiť Cristiana Ronalda.

MANCHESTER. Dánsky futbalista Rasmus Höjlund podpísal päťročnú zmluvu s opciou na ročné predĺženie s Manchestrom United.

Anglický klub angažovaním útočníka Atalanty Bergamo ukončil hľadanie náhrady za Cristiana Ronalda, ktorý v decembri prestúpil do saudskoarabského Al-Nassr.

"Nie je žiadnym tajomstvom, že som fanúšik tohto veľkého klubu už od detstva a sníval som o tom, že budem prichádzať na Old Trafford ako hráč Manchestru United.

Som neuveriteľne nadšený, že môžem túto príležitosť premeniť na skutočnosť a som odhodlaný splatiť dôveru, ktorú mi klub prejavil," citovala Höjlundovo vyjadrenie agentúra AP.

"Rasmus je skutočne výnimočný talent, ktorý má technické a fyzické vlastnosti. Tie ho radia medzi najlepších hráčov na svete v jeho vekovej kategórii.

Práca pod vedením Erika ten Haga poskytne Rasmusovi dokonalú platformu na rozvoj. Všetci v klube sa postarajú o to, aby mu bol poskytnutý čas a potrebná podpora na využitie jeho obrovského potenciálu," uviedol futbalový riaditeľ klubu John Murtough.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Manchester United získal talentového útočníka. Zmluvu podpísal na päť rokov