Z Ligy majstrov senzačne vypadli. Pochettino má však dôveru klubu

Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. (Autor: TASR/AP)
SITA|10. mar 2022 o 10:35

Stále je súčasťou projektu pre túto sezónu.

MADRID. Športový riaditeľ francúzskeho futbalového klubu Paríž Saint-Germain Leondardo vyjadril po rozlúčke jeho klubu v osemfinále Ligy majstrov podporu argentínskemu trénerovi Mauriciovi Pochettinovi.

PSG prehral v odvete osemfinále na madridskom San Bernabéu 1:3 a v dvojzápase sa musel skloniť pred súperom pomerom gólov 2:3.

"Je to pre nás veľká rána, prvý gól všetko zmenil, bol to rozhodujúci moment. Musíme akceptovať naše chyby a nájsť čo najrýchlejšie riešenie. Pochettino je však stále súčasťou projektu pre túto sezónu,“ povedal Leonardo pre Sky Sports.

PSG sa v stredajšom zápase ujalo vedenia zásluhou Kyliana Mbappého a vyzeralo to na postup francúzskeho tímu, ktorý si z prvého zápasu doniesol výhru 1:0.

Hetrik v priebehu 17 minút druhého polčasu, ktorý strelil Karim Benzema, však otočil misky váh na stranu domácich. Francúzsky klub ani v tejto sezóne Ligu majstrov nevyhrá a to má útok snov Kylian Mbappé - Lionel Messi - Neymar.

"Som naozaj sklamaný, ale také veci sa stávajú. Boli sme lepším tímom, ale rozhodlo desať minút. Nasledujúcich pár týždňov nebude ľahkých,“ povedal po zápase argentínsky tréner hostí.

Pochettino má v parížskom veľkoklube zmluvu do roku 2023. Už skôr sa však hovorilo o jeho potenciálnom spojení s Manchestrom United. Teraz sa táto špekulácia stáva reálnejšou, keďže PG nepriviedol k víťazstvu v Lige majstrov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Z Ligy majstrov senzačne vypadli. Pochettino má však dôveru klubu