Nemali testy, nemohli hrať. Žilina strelila za dvanásť minút štyri góly

Futbalisti MŠK Žilina na ilustračnej fotografii.
Futbalisti MŠK Žilina na ilustračnej fotografii. (Autor: TASR)
Sportnet|27. jan 2021 o 17:25

Z víťazstva sa tešili hráči Pohronia.

BRATISLAVA. Futbalisti MŠK Žilina zvíťazili v stredajšom prípravnom zápase pred štartom jarnej časti Fortuna ligy nad Podbrezovou 7:2. 

Už v štvrtej minúte otvoril skóre Ján Bernát a domáci pridali do prestávky ešte ďalšie dva góly. Hostia síce znížili zásluhou Rolanda Gerebenitsa na 1:3, ale v konečnom dôsledku im to nebolo nič platné. 

V úseku hry od 66. do 78. minúty zaznamenala Žilina vďaka štyrom rôznym strelcom štyri góly a nad druholigistom dosiahla jednoznačné víťazstvo. 

"Sedem gólov do siete Podbrezovej je slušná vizitka, pretože Horehronci nemajú zlé mužstvo, čomu nasvedčujú aj ich doterajšie výsledky.

Väčšina opäť odohrala 45 minút, ale už bolo vidno, že sa trochu adaptovali na záťaž a vyzerali o dosť lepšie ako pred týždňom. Šancí sme si vytvorili ešte viac, aj gólov mohlo viac," povedal pre klubový web žilinský tréner Pavol Staňo.

V stredu tiež zvíťazilo Pohronie na pôde Banskej Bystrice 3:2 a v súboji medzi Dubnicou nad Váhom a Nitrou sa zrodila remíza 1:1. 

Okrem toho mali Michalovce odohrať duel proti neďalekému Trebišovu, no tento tím sa pred duelom nepreukázal negatívnymi výsledkami testov na koronavírus nie staršími ako 12 hodín. Podľa platných predpisov sa zápas hrať nemohol.

Prípravné zápasy:

MFK Dukla Banská Bystrica - FK Pohronie 2:3 (1:1)

Góly: 6. Kvocera, 87. Dolný - 20. a 65. Chvěja, 60. Galuška

FK Dubnica nad Váhom - FC Nitra 1:1 (0:0)

Góly: 78. Janco (z 11 m) - 88. Kurt

MŠK Žilina - Železiarne Podbrezová 7:2 (3:0)

Góly: 4. Bernát, 39. Kurminowski, 45.+ Goljan, 66. Anang, 68. Jibril, 77. Rusnák, 78. Bičachčjan - 57. Gerebenits, 90. Kukoľ


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Nemali testy, nemohli hrať. Žilina strelila za dvanásť minút štyri góly