VIDEO: Neymar sa vrátil po ročnej pauze, bol svedkom gólovej prestrelky

Neymar.
Neymar. (Autor: REUTERS)
REUTERS|21. okt 2024 o 21:39

Tridsaťdvaročný útočník prišiel na ihrisko v 77. minúte.

BRATISLAVA. Brazílsky futbalista Neymar sa vrátil do akcie pri ťažko vybojovanom pondelňajšom víťazstve Al-Hilal 5:4 nad tímom Al-Ain v Ázijskej Lige majstrov.

Tridsaťdvaročný útočník prišiel na ihrisko v 77. minúte za zraneného Nassera Al-Dawsariho, keď jeho tím viedol 5:3 vďaka hetriku Salema Al-Dawsariho a gólom Sergeja Milinkoviča-Saviča a Renana Lodiho.

Neymar bol blízko aj k streleniu gólu po rýchlom protiútoku, no Al-Ain v nadstavenom čase znížil na 5:4 po penalte Soufiana Rahimiho, ktorý taktiež zaznamenal hetrik.

Al-Hilal prežil dlhé nadstavenie, počas ktorého sa súper snažil o vyrovnanie a zostávajú na čele v západnej časti tabuľky po troch kolách skupinovej fázy.

Úradujúci majster Saudskej ligy tiež vedie ligovú tabuľku s 21 bodmi.

"Cítim sa dobre, no je to veľmi ťažké. Mám okolo seba dobrý tím. Som veľmi šťastný. Som späť," povedal v emóciach Neymar po zápase na štadióne Hazza bin Zayed.

Neymar nehral rok po tom, čo utrpel zranenie predného krížového väzu kolena počas kvalifikačného zápasu Brazílie proti Uruguaju. Operáciu podstúpil minulý november.

Po prestupe do Saudskej Arábie z francúzskeho Parížu St. Germain za údajných 90 miliónov eur v auguste minulého roka Neymar odohral iba päť zápasov predtým, než utrpel zranenie.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»VIDEO: Neymar sa vrátil po ročnej pauze, bol svedkom gólovej prestrelky