Kaneovi to padá aj v Nemecku. V tíme vidí súhru a fantastickú kvalitu

Harry Kane.
Harry Kane. (Autor: TASR/DPA via AP)
SITA|28. aug 2023 o 11:10

Kane zaznamenal tri góly v prvých dvoch ligových dueloch v drese Bayernu.

BERLÍN. Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Harry Kane skóroval aj v druhom ligovom zápase v drese nemeckého šampióna Bayernu Mníchov.

Tridsaťročný útočník prispel dvoma gólmi k nedeľňajšiemu domácemu víťazstvu 3:1 nad Augsburgom. V 40. minúte zvýšil náskok Bavorov na 2:0 z pokutového kopu a v 69. minúte stanovil konečný výsledok.

"Vytvorili sme si dobré šance a mohli sme streliť aj viac gólov. Je to však dobrý výsledok a sme spokojní," zhodnotil Kane tretí zápas v drese Bayernu.

Podľa jeho slov sa už zohráva s novými spoluhráčmi. "Každý deň sa o sebe učíme viac na tréningoch aj v dueloch.

Som tu len pár týždňov, ale už je medzi nami súhra a stále sa to zlepšuje. Máme v kádri fantastickú kvalitu," skonštatoval anglický kanonier.

Kane debutoval v drese Bayernu v dueli o národný superpohár proti tímu RB Lipsko (0:3). K Bavorom prestúpil krátko predtým z londýnskeho Tottenhamu Hotspur za rekordných 116 miliónov eur a podpísal s nimi zmluvu do 30. júna 2027.

V úvodnom stretnutí sezóny 2023/2024 v nemeckej I. bundeslige zaznamenal gól a asistenciu pri triumfe "Die Roten" 4:0 na ihrisku Werderu Brémy.

Harry Kane.
Harry Kane. (Autor: TASR/DPA via AP)

Harry Kane strelil v najvyššej anglickej súťaži dokopy 213 gólov a so Spurs mal kontrakt do leta 2024.

Viac presných zásahov v Premier League v minulosti zaznamenal iba Alan Shearer (260). Kane pôsobil Tottenhame Hotspur od roku 2004, súčasťou A-tímu bol od júla 2010 a v Premier League debutoval v ročníku 2012/2013.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Kaneovi to padá aj v Nemecku. V tíme vidí súhru a fantastickú kvalitu