Prečo Žilina nedohrala v Európe ani jeden set? (podcast Spoza piva)

Adrián Kaprálik po zápase MŠK Žilina - KAA Gent (2:5).
Adrián Kaprálik po zápase MŠK Žilina - KAA Gent (2:5). (Autor: TASR - Daniel Stehlík)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|7. aug 2023 o 21:15

Podcast Spoza piva predstavuje svoju 36. epizódu, v ktorej sa Timo a Samo bavili o všetkom, čo priniesli posledné futbalové dni.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

BRATISLAVA. Podcast Spoza piva je tu späť, tentokrát už so svojou 36. epizódou, ktorej cieľom je opísať stav slovenských celkov a ich pôsobenie vo futbalovej Európe, pozrieť sa na zázračný Klaksvik či zhodnotiť prvé zápasy Košíc späť v najvyššej lige. 

Žilina, mierne očakávane, podľahla v dvojzápase belgickému Gentu, ktorý je však každoročne účastníkom pohárových súťaží.

Mladíci spod Dubňa prehrali v dvojzápase v pomere 3:10, no môžeme kontštatovať, že určite to pre nich bola skvelá skúsenosť a škola do budúcna. 

Trnava v prvom zápase zaváhala, no na domácej pôde nedali Kekave šancu a vybavené bolo už v prvom polčase. Slovan si tiež poistil postup do ďalšej fázy Ligy majstrov, pričom súper Maccabi Haifa bude určite tvrdým orieškom.

Témou bol aj klub z Faerských ostrovov, Klaksvik. Najprv vyradili maďarského, potom aj švédskeho majstra a dnes je už isté, že aj keby neuspeli proti nórskemu Molde, na jeseň sa predstavia v skupinovej fáze EKL. Je to teda prvýkrát v histórii Faerov, čo bude ich zástupca na mape európskych súťaží.

Samo sa, prirodzene, teší z návratu Košíc medzi elitu. V našej epizóde teda zhodnotil prvé zápasy proti najväčším favoritom na titul, Slovanu a Dunajskej Strede, z ktorých si Košičania vzali 1 cenný bod. 

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Ako hodnotíme pôsobenie slovenských celkov v Európe?
  • Aké šance im dávame na postup do ďalšej fázy?
  • Čo môže rozhodnúť v zápase Slovana?
  • Prečo je Klaksvík veľkým zázrakom?

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Prečo Žilina nedohrala v Európe ani jeden set? (podcast Spoza piva)