Slovenský brankár v Poľsku skončil

Takto prekvapil brankára ViOnu Zlaté Moravce Michala Peškoviča bombou do stredu brány žilinský stredopoliar Pavel Devátý. Peškovič nebol ani raz úspešný pri penaltách, Kuciak jednu zneškodnil a Žilina tak získala Superpohár.
Takto prekvapil brankára ViOnu Zlaté Moravce Michala Peškoviča bombou do stredu brány žilinský stredopoliar Pavel Devátý. Peškovič nebol ani raz úspešný pri penaltách, Kuciak jednu zneškodnil a Žilina tak získala Superpohár. (Autor: SITA)
SITA|5. jún 2017 o 15:29

Michal Peškovič pôsobil v Korone Kielce od od vlaňajšieho leta.



KIELCE. Poľský futbalový klub Korona Kielce sa pred budúcou sezónou rozhodol pre razantné zmeny v realizačnom tíme aj hráčskom kádri.

Tie sa dotknú aj slovenského brankára Michala Peškoviča. Portál echodnia.eu už pred niekoľkými dňami avizoval, že 35-ročnému rodákovi z Partizánskeho 30. júna vyprší kontrakt s Koronou a k jeho predĺženiu zrejme nedôjde.

V pondelok klub prostredníctvom svojej oficiálne stránky oznámil, že slovenskému brankárovi neponúkne ďalšiu spoluprácu. Peškovič pôsobil v Kielciach od vlaňajšieho leta, v poľskej Ekstraklase odchytal osem duelov.

Korona obsadila v sezóne 2016/2017 v poľskej lige solídnu 5. priečku, funkcionári sa napriek tomu odhodlali k výmene na poste hlavného trénera - doterajšieho šéfa lavičky Macieja Bartoszeka nahradí Švajčiar Gino Lettieri.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Slovenský brankár v Poľsku skončil