Slovenský reprezentant prestupuje do inej krajiny. Bude hrať v Rakúsku

Martin Koscelník.
Martin Koscelník. (Autor: facebook/Rapid Wien)
TASR|29. jún 2022 o 14:20

Koscelník odchádza z Liberca do Rapidu Viedeň.

VIEDEŇ. Slovenský futbalista Martin Koscelník prestúpil zo Slovana Liberec do Rapidu Viedeň. S rakúskym klubom podpísal kontrakt na tri roky.

Dvadsaťsedemročný pravý obranca pôsobil v Liberci štyri sezóny. Do Česka prestupoval z Michaloviec, kde hral tri sezóny v najvyššej slovenskej súťaži.

"Keď som sa dozvedel o ponuke, prvé pocity boli fantastické. Viem, že sa riešili aj iné kluby, ale keď mi manažér Andrej Augustín povedal, že je oficiálna ponuka z viedenského Rapidu, bol som doslova na špičkách. Povedal som, že to beriem. A následne sa to zbehlo veľmi rýchlo," povedal štrnásťnásobný slovenský reprezentant v tlačovej správe jeho zastupiteľskej agentúry Sports Entertainment Group.

"Vo štvrtok prišiel prvý impulz a už v pondelok bolo všetko dotiahnuté. V utorok som mal vo Viedni lekárske a fyzické testy, bol to náročný deň a všetko dopadlo dobre, takže som mohol podpísať zmluvu.

Rapid je veľký klub s bohatou tradíciou, navyše je blízko Slovenska, takže som rád, že som sa upísal zeleno-bielym, a vynasnažím sa im pomôcť dostať sa na vyššie priečky v lige i v európskych súťažiach. A teraz sa musím naučiť nemecký jazyk," dodal Koscelník.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Slovenský reprezentant prestupuje do inej krajiny. Bude hrať v Rakúsku