Na debut v Manchestri si musí počkať, Rangnick čaká na víza

Nemecký tréner Ralf Rangnick.
Nemecký tréner Ralf Rangnick. (Autor: TASR/AP)
SITA|30. nov 2021 o 18:45

Proti Arsenalu mužstvo povedie Michael Carrick.

MANCHESTER. Nemec Ralf Rangnick síce už je hlavným koučom anglického futbalového klubu Manchester United, ale vo štvrtkovom súboji Premier League proti Arsenalu na lavičke Red Devils nebude sedieť.

Mužstvo aj v tomto dueli povedie Michael Carrick, ktorý mužstvo dočasne prevzal po odvolaní Oleho Gunnara Solskjaera. Dôvodom Rangnickovej absencie je fakt, že si Nemec musí vybaviť príslušné pracovné vízum.

Carrick doteraz viedol Manchester United v dvoch zápasoch. V Lige majstrov jeho zverenci zdolali španielsky Villarreal 2:0 a zabezpečili si postup do jarného osemfinále. V Premier League zase remizovali s FC Chelsea 1:1.

Klub v pondelok informoval, že až do konca sezóny povedie "červených diablov" menej známy nemecký odborník Ralf Rangnick.

Ten zatiaľ naposledy pracoval v Rusku ako športový šéf v Lokomotive Moskva. Ako hlavný kouč pôsobil doteraz vždy len v Nemecku.

"Musíme podstúpiť klasický proces udelenia pracovného víza, dovtedy bude pri mužstve pokračovať Carrick," uvádza klub v utorkovom vyhlásení.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Na debut v Manchestri si musí počkať, Rangnick čaká na víza